Kalajoenseudun yrityspalvelukeskuksen uutiskirje 9/2017

Yrittäjätiedotteet sisältävät ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Yrittäjätiedotteessa voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna.

Osastonhoitajan työpaikka avoinna

Hoitotyön periaatteita ovat Ihmisarvo ja terveys.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on avoimena osastonhoitajan vakituinen virka osasto 1:llä, joka toimii Kalajoki - Merijärvi sote -yhteistoiminta-alueen akuuttiosastona. Osastolla on 40 asiakaspaikkaa.

Uusi hammaslääkäri

Syyskuun alussa aloittanut hammaslääkäri Olavi Viitanen. Parilliset viikot työskentelee Kalajoella ja parittomat viikot Merijällä.

Tietosuoja infotilaisuus ti 4.10.2017 Kalajoella

EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan toukokuussa 2016. Paneudutaan tieto-suoja-asetuksen uudistuksien tuomiin haasteisiin, jonka siirtymäaika päättyy 25.5.2018. Jo tällä hetkellä voimassa oleva henkilötietolaki määrittää varsin paljon henkilötietojen käsittelyä ja säilytystä, mutta tietosuoja-asetus tuo tarkempien velvoitteiden lisäksi myös uusia velvoitteita rekisterinpitäjälle ja toisaalta oikeuksia rekisteröidyille. Yhtenä suurimmista rekisterinpitäjään kohdistuvista velvoitteista on osoitusvelvollisuus, eli organisaation tulee pystyä dokumentoidusti osoittamaan, että henkilötietojen säilytyksessä ja käsittelyssä noudatetaan asetuksen velvoitteita.

Avoinna olevat virat teknisissä palveluissa

Yhtenä Suomen suosituimmista matkailukeskuksista tunnettu Kalajoki hakee uusia tekijöitä joukkoonsa palvelemaan niin yritysasiakkaita kuin asukkaitakin. Toivotamme sinut tervetulleeksi nuorekkaaseen, avarakatseiseen ja sitoutuneeseen joukkoomme!

KaSi -maaseutupalveluiden uutiskirje 7/2017

Maaseututiedotteet sisältävät maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista. Maaseututiedotteessa voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita maaseutuyrityksille suunnattuna.