Nuorisotalotoimintaa

Nuorisotalo Alexilla ja Nuoppari Rehiksellä on nuorten avoimet ovet syyskuun alusta toukokuun loppuun. Nuorisotalo Alex avoinna yläkouluikäisille maanantaisin klo 18-21, toisen asteen opiskelijoille tiistaisin klo 18-21 sekä kaikille 13-vuotta täyttäneille keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18-21. Nuoppari Rehis avoinna kaikille 13-vuotta täyttäneille maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18-21.  Avoimien ovien illoissa valvojina toimivat nuorisotyön ammattilaiset ja sinne ovat tervetulleita kaikki 13-vuotta täyttäneet.

Nuorisotalot ovat päihteettömiä nuorten kokoontumispaikkoja. Nuorisotaloilla voi pelailla biljardia, pingistä, pleikkaria, ym. Avointen ovien aikaan nuoppareilla voi lueskella lehtiä, katsella tv:tä, kuunnella musiikkia ja hengailla kavereiden kanssa.

Nuorisotalo Alex tarjoaa 16-28-vuotiaille Olkkari-toimintaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15 syyskuusta toukokuun loppuun. Olkkariin ovat tervetulleita kaikki joilla on haussa opiskelu- tai työpaikka ja päiviin kaipaa tekemistä ja sisältöä. Olkkarissa työntekijöinä nuorisotyön ammattilaiset. Lisää tietoa  Olkkarista löydä facebookista sivulta Alexin Olkkari.

Muutoksista aukioloissa kerromme nuorisotilojen lisäksi facebookissa.

Nuorisotalojen osoitteet:
Nuorisotalo Alex
Etelänkyläntie 42
85100 Kalajoki

Nuoppari Rehis
Sautinkarintie 32
68100 Kalajoki