3 lähihoitajan toimea avoimena

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

3 LÄHIHOITAJAN toimea, joista 2 asumispalveluissa ja 1 resurssihenkilöstössä.

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana asumispalveluissa on Palvelukeskus Salmenranta (2) ja resurssihenkilöstö (1). Palvelukeskus Salmenranta on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa toteutetaan lyhyt- ja pitkäaikaista asumista ikääntyneille. Resurssihenkilöstön lähihoitaja työskentelee kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa ja vuodeosastolla.

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja? Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja tekemään työtä kuntouttavalla työotteella. Voit hyödyntämään omaa aiempaa kokemusta ja oppia myös uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitää ikääntyneistä hyvää huolta ja kehittää laadukasta hoitotyötä. Olemme koulutusmyönteinen yksikkö. Syksyllä meillä alkaa mm. Kuntouttavan hoitotyön ja Sykettä seniorityöhön -koulutukset henkilöstölle. Ensimmäiset lähihoitajat aloittavat sairaanhoitajaopinnot työn ohella uudessa pilotissa. Lisäksi meillä on mahdollisuus työkiertoon kaupungin eri yksiköissä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Resurssihenkilöstön toimessa edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus.

Muissa lähihoitajan tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään hakeminen

Työsuhde alkaa 27.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palvelukeskus Salmenrannan lähihoitajien toimet täytetään, mikäli kaupunginhallitus antaa niille täyttöluvan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 5.9.2021 klo 22.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä on 9.9.2021.

Lisätiedot tehtävistä

Palvelukeskus Salmenranta osastonhoitaja Anu Järvimäki 044-4691 733
Resurssihenkilöstö osastonhoitaja Päivi Sarpola 044-4691 280

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.