5 avointa lähihoitajan toimea

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

5 LÄHIHOITAJAN toimea

2 asumispalveluissa, 2 kotiin annettavissa palveluissa ja 1 resurssihenkilöstössä.

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana asumispalveluissa on palvelukeskus Maininki (2), kotiin annettavissa palveluissa kotihoito (2) ja resurssihenkilöstö (1).

Tehtävän kuvaus

Kotihoidossa lähihoitajat työskentelevät kotihoidon eri tiimeissä. Valituilta edellytämme valmiuksia ja sitoutumista työkiertoon sekä valmiutta joustavaan liikkumiseen Kalajoen kotihoidon eri alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Palvelukeskus Maininki on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa toteutetaan lyhyt- ja pitkäaikaista asumista ikääntyneille. Resurssihenkilöstön lähihoitaja työskentelee kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa ja vuodeosastolla.

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Kotihoidon toimiin edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Muissa lähihoitajan tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja ja tehtävään hakeminen

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 6.6.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelupäivä 10.6.2021.

Lisätietoja antaa:

  • Palvelukeskus Maininki osastonhoitaja Anne Kurikkala 044-4691 827
  • Kalajoen kotihoidon osastonhoitaja Sari Lähdemäki 044-4691 265
  • Resurssihenkilöstö osastonhoitaja Päivi Sarpola 044-4691 280

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.