50% Välinehuoltajan toimi avoinna – mahdollisuus oppisopimukseen

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

VÄLINEHUOLTAJAN 50% TOIMI

Toimialueena on Kalajoen kaupungin välinehuolto.

Haemme asiakaspalveluhenkistä, iloista, oma-aloitteista ja joustavasta ryhmätyöstä pitävää välinehuollon ammattilaista. Tehtäviin kuuluu mm. hoitovälineiden puhdistus, desinfiointi, sterilointi ja muut huoltotehtävät. Odotamme joustavuutta, tarkkuutta ja huolellista työotetta sekä kykyä toimia ajoittain kiireisessä työympäristössä. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Pätevyysvaatimuksena on välinehuoltajan tutkinto. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua tehtävään oppisopimuksella. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemukset 7.10.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Työ alkaa 26.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Helena Kamunen p. 044 4691 541, helena.kamunen@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.