8 vakituista ja 6 määräaikaista koulunkäynninohjaajan tointa avoinna

Merenojan yhtenäiskoulu

Tehtävät haettavissa Kuntarekryn kautta

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

8 koulunkäynninohjaajan vakituista tointa 1.8.2020 alkaen ja 6 määräaikaista tointa 11.8.2020 – 5.6.2021

Kaikki avoimet tehtävät ovat Kalajoen kaupungin toimia, joiden alkusijoituspaikka päätetään valintapäätöksen yhteydessä.

Kaikissa tehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta. Odotamme sinulta myös halua ohjata oppilaita heidän erilaisissa oppimisen haasteissa sekä monipuolisten kommunikaatiotaitojen hallintaa.

Sijoituspaikat ovat sekä pienryhmissä että yleisopetuksen ryhmissä. Osassa tehtäviä edellytetään hoidollista osaamista sekä riittävää kokemusta kehitysvammaisten lasten hoidosta, ohjauksesta sekä avustamisesta. Osa tehtävistä vaatii osaamista haastavasti käyttäytyvien oppilaiden kanssa toimimisesta sekä sosiaalisen ja emotionaalisen kasvun tukemisesta.

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Syksyllä 2020 aloittavan Merenojan yhtenäiskoulun rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Yhtenäiskoulujen lisäksi kouluverkkoomme kuuluu kaksi 1.-6. luokkien koulua. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on juuri aloitettu ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2022. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Pätevyysvaatimuksena on joko koulunkäynninohjaajan tutkinto tai vastaava soveltuva koulutus.

Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka KVTES:n mukaan. Tehtävissä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2020 klo 16.00.

Lisätietoja antavat Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691873, Merenojan koulun rehtori Mia Rytky 044 4691 853, erityisopetuksen koordinaattori Marika Hannula 044 4691 606 sekä opetuspalveluiden palvelualuejohtaja Riku Saksholm 044 4691 601.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691873, Merenojan koulun rehtori Mia Rytky 044 4691 853, erityisopetuksen koordinaattori Marika Hannula 044 4691 606 sekä opetuspalveluiden palvelualuejohtaja Riku Saksholm 044 4691 601.

www.kalajoki.fi