KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje

Maaseututiedotteet sisältävät maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista. Maaseututiedotteessa voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita maaseutuyrityksille suunnattuna. KaSi -maaseutupalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluu Kalajoen lisäksi Alavieska, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Vihanti ja Siikajoki.

Lelujen yö 2.5. Kalajoen pääkirjastossa

Lelujen yö Kalajoen pääkirjastossa

Lasten on mahdollista tuoda Kalajoen pääkirjastoon oma lelunsa yökylään. Leluja otetaan vastaan kirjastolla torstaina 2.5. klo 16-19 välisenä aikana. Lapset vanhempineen täyttävät leluista tietolomakkeen. Lelut noudetaan seuraavana päivänä, perjantaina 3.5. klo 16-19 välisenä …

Lukukoira Kalajoen pääkirjastossa

Lukukoira Saku vierailee Kalajoen pääkirjastossa perjantaina 26.4. klo 18 – 19. Lukuaikoja voi varata kirjastosta. Lukukoiralle voivat lukea kaikki, jotka tarvitsevat harjoitusta tai innostusta lukemiseen. Koira on innostava ja hyväksyvä lukukaveri, joka ei …

Luonnonvaraiset eläimet

Jos kohtaat luonnonvaraisten lintujen joukkokuoleman, kuolleen villisian, oudosti käyttäytyvän/kuolleen hirvieläimen tai avun tarpeessa olevan/kuolleen hylkeen, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Virta-Salin ohjelmisto

Virta-Salin konsertit, teatteriesitykset, elokuvat ym. tapahtumat listattuna.

Muutokset ohjelmistossa mahdollisia!
Informaatiota lisätään tapahtumien yhteyteen sitä mukaan, kun informaatiota saadaan!

Kalajoen seudun yrityspalveluiden uutiskirje 4/2019

Yrittäjän uutiskirjeet sisältävät ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Yrittäjän uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna.