Kansainvälinen ravintolapäivä / International Pop-Up Restaurant Day 28.5.2023

Supersuosittu ja odotettu kansainvälinen ravintolapäivä jälleen Kalajoen Kristillisellä Opistolla! Tarjolla useiden maiden ruokaa ja leivonnaisia, joita voit nauttia paikan päällä tai ostaa kotiin!
Mukana mm. seuraavia maita: Espanja, Turkki, Serbia, Tšekki, Eritrea, Ukraina, Unkari, Etiopia, Afganistan, Thaimaa, Ranska, Kamerun ja Suomi.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 7 / 2023

Kevätkukka, keltainen kukka

KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät tietoa maataloustoimistojen aukioloajoista hakuaikana, ohjeet peltolohkojen muutoksista, kasvinsuojeluruiskujen testausajoista, kasvinsuojelututkinnosta verkossa sekä Reilu Teko lannoitesäkkikeräyksestä 2023.

Ilmaisia digitaitokoulutuksia tarjolla

Kysymysmerkki kahden hahmon välissä ja tietokone ja älylaite.

Digitaidot kalajokisille-hanke järjestää digitaitokoulutuksia työikäisille 16-64-vuotiaille. Koulutukset ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka koet kaikkien digilaitteiden käytön hankalaksi ja sinusta tuntuu, että et koskaan opi niiden käyttöä. Nyt on mahdollisuus opetella digitaitoja rauhassa, pienessä ryhmässä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ilmoittaudu mukaan!

Töitä tarjolla!

Auringonlasku Kalajoen Hiekkasärkillä.

Kalajoen kansainvälisen matkailun projektipäällikön työhön haetaan osaavaa matkailumarkkinoinnin ja -myynnin kehittäjää. Liity mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen työtiimiin! Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 6 / 2023

Lehmä laitumella

Viljelijätukihaku on Ruokaviraston Vipu-palvelussa auennut ja tuet haetaan 15.6. mennessä. KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät tukihaun perustiedot sekä tietoa kahdesta järjestettävästä Teams -koulutuksesta.