KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 1 / 2021

Auringonlasku talvisessa metsämaisemassa

KaSi:n uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa mm. eläinten hyvinvointikorvausen hausta, vuoden 2021 eläinmäärien ilmoittamisesta, EU:n eläinpalkkioiden uudesta tukijärjestelmästä, luomukoulutuksista ym.

Kuntalaisten tulevaisuusfoorumi

Järjestimme yleisölle uutta Kalajoen kaupunkikonsernin strategiaa koskevan esittely- ja keskustelutilaisuuden 12.1.2022. Voit katsoa tilaisuuden nyt tallenteena.

Tiedote latujen kunnossapidosta

Tekniset palvelut logo, jossa viivain ja kynä ristikkäin vaalean sinisellä pohjalla

Viime päivien lämpimät kelit ovat ohentaneet entisestään laduilla olevan lumen määrää. Paikka paikoin lumi on sulanut ladulta kokonaan pois. Tästä johtuen osa laduista jätetään kunnostamatta, kunnes lumitilanne paranee.

Koronatilanne 19.1.2022

Koronatiedotus

Koronatartuntojen tilannekuva on edellisten viikkojen kaltainen. Tartuntoja todetaan n. 10 kpl päivittäin. Uusien ohjeistusten myötä testausmäärät ovat laskeneet olennaisesti, mikä vaikuttaa todettuihin tapausmääriin.

Himangan terveysaseman avajaiset 14.1.2022

Katoksellinen sisäänkäynti.

Himangan uusi terveysasema on valmistunut. Uudet upeat tilat ovat valmiina vastaanottamaan asiakkaita heti viikon 3 alusta. Perinteisiä avajaisia ei valitettavasti pystytty koronan vuoksi järjestämään, mutta kaupunki haluaa päästää teidät jo tutustumaan uusiin tiloihin avajaisvideon muodossa.