Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen uutiskirje 6/2018

Yrittäjän uutiskirjeet sisältävät ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Yrittäjän uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Rakenna oma linnasi

Lapsiperheiden kotipalvelu on tilapäistä ja lyhytaikaista tukea lapsiperheille. Se on kokeiluluonteista vuoden 2018 ajan ja se on maksutonta perheille. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen tukeminen. Palvelua tarjotaan resurssien puitteissa.

Hammaslääkärin virka avoimena

kuva hoitohuoneesta

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana HAMMASLÄÄKÄRIN virka 15.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 28.9.2018 klo. 15.00.

Päivähoidossa avoimia työpaikkoja

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on nyt haettavana ryhmäavustajan, henkilökohtaisen avustajan ja lastentarhanopettajan tehtävät. Haku tehtäviin päättyy 22.8.2018 klo. 15.00.

Uimarantaluettelo ja valvontatulokset kesällä 2018

Terveydensuojeluviranomainen valvoo uimarantoja ja talviuintipaikkoja sekä yleisen uimalan, uimahallin, kylpylän ja muiden allaskohteiden veden laatua suunnitelman mukaisesti.

Sekä uima-altaiden että yleisten uimarantojen vedenlaadun tulokset pidetään nähtävillä kunkin uimapaikan ilmoitustaululla.

Uimarannan kuntoon, varustukseen ja uimaveden laatuun liittyvissä kysymyksissä kuluttajan tulee ottaa yhteyttä ensisijaisesti uimarannan ylläpitäjään, jonka yhteystiedot on oltava uimarannalla.