Tapionportin tontit haettavana

Kaupunki jättää varattavaksi 53 kpl loma-asuntotontteja (RA-19). Tontit sijaitsevat Tapionportin 1. vaiheen ja hiihtomajan välisellä alueella loistavien ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Etäisyys Hiekkasärkkien alueelle noin 1 km ja keskustaan 4,5 km.

Kesän toimintaesite 2019

Lasten ja nuorten kesään on tarjolla paljon mukavaa tekemistä! Mahdollisuuksia mukavaan ajanviettoon on mm. perinteisillä kesäleireillä, liikunnan ja urheilun parissa sekä Havulan tapahtumissa. Tarkemmat tiedot saat kesätoimintaesitteestä.
Tervetuloa mukaan mukavaan kesätoimintaan!

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 6 / 2019

Parhalahdelta Rautalan -tilan ylämaan karjaa

Maaseututiedotteet sisältävät maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista. Maaseututiedotteessa voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita maaseutuyrityksille suunnattuna. KaSi -maaseutupalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluu Kalajoen lisäksi Alavieska, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Vihanti ja Siikajoki.

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen uutiskirje 6/2019

Hilmantori, Hiekkasärkät

Yrittäjän uutiskirjeet sisältävät ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Yrittäjän uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna.