Kiinteistön jätevesien käsittely

Lomakkeet hajajätevesiasetuksen (527/2017) mukaisista puhdistusvaatimuksista poikkeamiseen ovat nyt saatavilla Kalajoen kaupungin nettisivuilla. Lykkäys puhdistusvaatimuksiin myönnetään viideksi vuodeksi kerrallaan.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluiden asiakaskysely 18.11.-31.12.2019

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut selvittävät kyselytutkimuksella asiakkaiden näkemyksiä palveluistamme.

Kyselyn avulla pyrimme arvioimaan toiminnan laatua ja kehittämään palveluitamme toivottuun suuntaan.

Kysely toteutetaan varhaiskasvatuksessa, opetuspalveluissa, terveyspalveluissa, sosiaalipalveluissa, ympäristöterveydenhuollossa sekä Kalajoki Akatemian palveluissa.

Pyydämme vastaamaan kyselyyn 31.12.2019 mennessä.

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen uutiskirje 14/2019

Yrittäjän uutiskirjeet sisältävät ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Yrittäjän uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 13 / 2019

Hevonen ja hevoskärry kuljettaa kyydissä olevia

Maaseututiedotteet sisältävät maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista. Maaseututiedotteessa voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita maaseutuyrityksille suunnattuna. KaSi -maaseutupalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluu Kalajoen lisäksi Alavieska, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Vihanti ja Siikajoki.

JHT:n kausikortteja lainattavissa kirjastosta

Pääkirjastosta voi nyt lainata kausikortteja jääkiekkoseura JHT:n edustusjoukkueen kotiotteluihin. Kortit lainataan kirjastokortilla kirjaston asiakaspalvelusta. Lainattavana olevat kortit ovat esillä telineessä kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä. Kausikorteilla on viikon laina-aika eikä niitä voi varata tai uusia. Kausikortteja …