KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 11 / 2021

Ruoho pakkausyön jälkeen

KaSi:n uutiskirjeet sisältävät maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista.

Kausi-influenssarokotukset ilman ajanvarausta 2021

Tästä artikkelista näet listauksen kenelle maksuton kausi-influenssarokote on ensisijaisesti tarkoitettu. Kotihoidon asiakkailla ja tehostetun palveluasumisyksiköissä asuvilla on mahdollisuus saada influenssarokote asuinpaikassa.

Voimakkaasti immuunipuutteiset saavat kolmannen koronarokotteen

oranssi rokotepohja

THL on ohjeistanut alueita aloittamaan kolmannet rokoteannokset voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille. Seuraava rokotuspäivä Kalajoen terveyskeskuksessa ilman ajanvarausta on perjantaina 22.10.2021 klo 12 - 14. Voit myös halutessasi varata ajan sähköisesti tai puhelimitse arkisin klo 8 - 10 puh. 044 4691 532.

Kasvun tie yksinyrittäjille -hankkeen koulutukset

Kasvun tie koulutukset 2021. Kuvassa auto tiellä.

Kasvun tie- hanke tarjoaa koulutusta loka-marraskuussa 2021 Kalajoella. Koulutuspaikkana toimii Kalajoen kaupungintalo. Koulutukset ovat valikoituneet yrittäjiltä saadun palautteen perusteella. Kouluttajana toimii Heidi Hukka. Tilintarkastus Hukka Oy on tilintarkastus- ja talouspalveluja tarjoava yhtiö. Yrittäjänä on HT Heidi Hukka, joka on toiminut talous- ja tilintarkastustehtävissä yli viisitoista vuotta.

Etälukupiiri

Etälukupiirin mainoskuva. Kuvassa tietokone, jonka näytöllä teksti Etälukupiiri

Kalajoen kaupunginkirjastossa käynnistyy nyt myös etälukupiiri! Etälukupiiri kokoontuu Teams-palvelun kautta kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18.00–19.00. Voit osallistua myös vain kuuntelemalla keskustelua ja vaikka et olisi ehtinyt lukemaan kirjaa! Lukupiiriin ei tarvitse ilmoittautua. Kirjan …