Arkistosihteerin toimi avoinna yleishallinnossa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Arkistosihteeri johtaa ja ohjaa kaupungin arkistointa ja asiakirjahallintoa sekä vastaa keskusarkiston hoidosta, arkistotoimen kehittämisestä ja tietopalvelusta. Lisäksi arkistosihteeri vastaa osaltaan sähköisen arkistoinnin kehittämisestä.

Kelpoisuusehtona on vähintään tehtävään soveltuva alimman korkea-asteen tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto (opistoaste). Hakijalta edellytetään asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkintoa tai asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkintoa. Lisäksi hakijalta edellytetään käytännön kokemusta arkistotyöstä sekä hyviä atk- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme myös kiinnostusta viestintään sekä mielenkiintoa kehittää omaa työskentelyä ja toimintaprosesseja. Kunnallisen hallintomenettelyn tuntemus on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Työ on mahdollista alkaa heti rekrytointiprosessin jälkeen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n perusteella. Toimea täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 25.8.2020 klo 22.00 mennessä.

Lisätietoja antaa kaupunginsihteeri Otso Juvonen 044 – 4691 893.

Kalajoki on Meripohjolan kehitysvyöhykkeen matkailu- ja satamakaupunki. Kaupungin menestys rakentuu monipuolisen elinkeinorakenteen varaan. Kalajoki on Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki. Väkimäärämme kasvaa tasaisesti ja kaupungin talous on vakaalla pohjalla.

Kalajoen kaupunki on noin 1 000 työntekijän työyhteisö. Harrastus- ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet ovat moninaiset.