Arvonnan järjestäjä:
Kalajoen kaupunki / Arktinen meri – rannikkopalveluiden kehittämishanke
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki
Y-tunnus: 0185924-7

1. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselyyn osoitteessa https://www.survio.com/survey/d/kalajoki22 ja antamalla sähköpostiosoitteen kyselyn lopussa.

3. Arvontaan voi osallistua 6.5.2022 päivän ajan. Arvonta suoritetaan 10.5.2022.

4. Arvonnan palkinto on aktiviteettipaketti, joka sisältää liput kahdelle hengelle Superparkkiin sekä Seikkailupuisto Pakkaan. Palkinnon arvo on noin 100 €. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa, eikä palkintoa voi myydä tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

5. Palkinto arvotaan satunnaisesti kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä.

6. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Tässä yhteydessä voittajan tulee toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon lähettämistä varten. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 1 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

7. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

8. Annettuja sähköpostiosoitteita ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

9. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan yhteydessä.

10. Palkinnon voi käyttää 31.12.2022 mennessä, palkintojen järjestäjäyritysten aukioloaikojen puitteissa.