Sijoittaja tai yrittäjä, lähde mukaan rakentamaan merenrantaunelmaa! Toteuta liikeideasi ja hanki tontti Marinasta. Kalajoen Marinan matkailualue on Hiekkasärkkien matkailukeskuksen lähelle rakentuva uusi, tasokas ja merellinen lomailu- ja virkistyskeskus. Alueelle toivotaan rakentuvan laadukkaita, uniikkeja loma-asuntoja, hotelli, ruokaravintoloita sekä ennennäkemättömän kattava vierasvenesatama palveluineen. Dyynikylän tontit ovat nyt myynnissä. Varaa omasi - nyt jaetaan paikat Marinan sydämessä!

Merellinen olohuone paikallisille ja lomailijoille

Hyvää ruokaa, viihdyttäviä aktiviteetteja ja merellistä tunnelmaa

Marinan matkailualue on uusi, vetovoimainen kohtaamispaikka matkailijoille, loma-asukkaille, paikallisille ihmisille ja tapahtumille, täynnä merellistä tunnelmaa ja monipuolisia palveluita. Se on merellinen olohuone, joka hurmaa viihtymään ja viipymään! 

Marinan alueelle on tavoitteena rakentaa paitsi modernit veneilypalvelut, myös kattava tarjonta vesiurheilu- ja meriluontoaktiviteetteja. Marinan alueen ravintola-, virkistys- ja majoitusvaihtoehdot tulevat tarjoamaan valinnanvaraa vaativimpaankin makuun!

Laadukas lomakohde Hiekkasärkkien palveluiden vieressä

Marinassa lomaileva nauttii vesipuiston, kylpylän, seikkailupuiston tai ostoskeskuksen palveluista – tai luonnonrauhasta!

Hiekkasärkkien alue vetää vuosittain kasvavan määrän matkailijoita ja yöpyjiä, eikä ihme. Monipuolisten lomailu- ja harrastusmahdollisuuksien lisäksi Hiekkasärkkien kattavat palvelut, upea merenranta dyyneineen sekä metsäluonto houkuttelevat nauttimaan Suomen mittakaavassa ainutlaatuisesta kohteesta.

Marinan uusi matkailualue Dyynikylä on lähellä kaikkea parasta, mitä Kalajoki tarjoaa. Aivan vieressä sijaitsevat suositut kohteet: koko perheen kesäsuosikki JukuPark, ympäri vuoden viihtymään kutsuva kylpylähotelli Sani, palveleva Ostoskeskus Raitti, kiipeilyseikkailuun kutsuva Seikkailupuisto Pakka – unohtamatta upeaa hiekkarantaa, ulkoilureittejä ja golfkenttää sekä kattavaa ravintola- ja viihdetarjontaa. 

Kalajoella viihdytään ympäri vuoden!

Katso Marinan/Särkkien kartta

Uusi vierasvenesatama palvelee veneilijöitä

Kansainvälisiä tapahtumia ja veneilyharrastuksen helppoutta

Kalajoen Marinan venesatama houkuttelee veneileviä asukkaita ja vierailijoita sekä Suomesta että ulkomailta. Hienon meriluontokokemuksen lisäksi satama tarjoaa kävijälleen kattavia uusia palveluita ja elämyksiä. Kävelymatkan päästä löytyvät sekä Marinan omat, että Hiekkasärkkien matkailukeskuksen monipuoliset, ympärivuotiset palvelut.

Keskuskarin ympäristöön rakentuva Marinan vierasvenesatama ja veneilykeskus tuovat tarjolle uusia tapoja nauttia merenkäynnistä valmiiksi mietittyjen, matalan kynnyksen palvelukonseptien muodossa. Lisäksi Kalajoen upea lähisaaristo ja ainutlaatuiset, historialliset Kallankarit ovat veneilijöiden saavutettavissa.

Yhteistyö muiden Perämeren alueen satamien kanssa Suomen ja Ruotsin puolella lisää Marinan houkuttelevuutta veneilevien matkailijoiden silmissä. Kansainvälistä tunnelmaa ja tapahtumia on siis luvassa!

Marinan Dyynikylän tonttien haku on käynnissä

Tule mukaan rakentamaan Marinaa – pohjoismaiden parasta merimatkailukeskusta!

Uuden vierasvenesataman ympärille mantereen puolelle rakentuu Dyynikylä, tasokas matkailualue. Alueelle on kaavoitettu matkailua, virkistystä ja kulttuuria tukevia palvelu- ja liiketiloja; kerroskorkeudeltaan II½ – III ja rakennusoikeudeltaan suuria tontteja. Kaikessa rakentamisessa ja suunnittelussa pyritään korkealuokkaiseen kokonaisuuteen.

Yrittäjille ja yrityksille Marinan Dyynikylä tarjoaa paitsi upeat puitteet, myös Kalajoen toimivat, innostuneet yhteistyöverkostot. Jos Marinan konsepti ja tuleva toimintaympäristö sopii tarpeisiisi, ja haluat olla mukana kehittämässä tulevaa matkailun huippukeskusta, ota yhteyttä!

Kalajoki tarjoaa yrittämiselle viiden tähden puitteet

Lue lisää Kalajoesta yrityksen kotipaikkana, sekä kaupungin tarjoamasta tuesta uusille tai laajentuville yrityksille!

Kasvun Kalajoki

Ota yhteyttä!

Kalajoen Marina on kokonaisuus, joka rakentuu vaiheittain. Vaiheistaminen antaa hyvää pohjaa Marinan vierasvenesataman visioinnin ja suunnittelun eteenpäin viemisessä. Suunnittelun ja aikataulun osalta täydennämme Marinan sivuja hankkeen edetessä.

Kysy lisää, tai kerro meille toiveistasi. Autamme mielellämme kaikissa Marinan alueen suunnitelmiin ja tontteihin liittyvissä kysymyksissä!

Tietoa Marinan alueesta

Janne Anttila
Toimitusjohtaja
Kalajoen Hiekkasärkät Oy
janne.anttila@hiekkasarkat.fi