Rakennusalan yritykset

Rakennusalan yritykset löytyvät elinkeinopalveluiden ylläpitämästä Kalajoen Seudun yritys- ja palveluhakemistosta.

Kalajoen seudun yritys- ja palveluhakemisto

Niin paikkakuntalaiset kuin ulkopaikkakunnalta tulevat omakoti- ja loma-asuntorakentajat löytävät täältä tietoja yrityksistä ja yhteystyökumppaneista kaikkiin rakentamisen vaiheisiin suunnittelusta, rahoituksesta aina sisustamiseen saakka. Hakusanoina voi käyttää mm. rakennus, rakentaminen, rakennussuunnittelu, rakennusvalvonta, pihatyöt, rahoitus, sisustus, jne.

Tietoja on helppo etisiä useiden erilaisten hakutoimintojen avulla.

  • alueen yritykset
  • yritysten tuottamat palvelut
  • yritysten yhteystiedot
  • yritysten sijainti kartalla

Sähkönjakelusta Kalajoen alueella vastaa verkkopalveluyhtiö Elenia

Elenia toimii Kalajoen alueella sähkönjakelijana ja palvelee kuntalaisiamme tuomalla sähkön käyttöön koteihin, yrityksiin ja yhteiskunnan tarpeisiin. Elenia ei myy sähköä, vaan tuottaa sähkönjakelun palveluita omalla maantieteellisellä sähköverkkoalueellaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Hyödyllisiä linkkejä Elenian palveluihin

Tietoa energiasta koteihin:

Pohjois-Suomen energianeuvonta tarjoaa puolueetonta ja maksutonta neuvontaa energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan liittyen Pohjois-Pohjanmaalla osana valtakunnallista Alueellisen energianeuvonnan hanketta. Hanke tarjoaa neuvontaa niin kunnille, kuluttajille kuin pk-yrityksille, ja sitä rahoittaa Energiavirasto. Lisätietoa ja yhteystiedot löytyvät esitteestämme

Kuluttajien neuvontapuhelin maanantaisin klo 9-15 / 044-971 3681 tai energianeuvonta@feasib.com