Kaksikerroksisia puna-keltatiilisiä taloja harmain puusomistein.

Kalajoen kaupungin vuokra-asuntojen hallinnointi on keskitetty Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asunnoille.

KOY Kalajoen Vuokra-asunnot -yhtiön (KVAS) hoidossa on 218 ARA-asuntoa ja 81 vapaarahoitteista asuntoa. Asunnoista 160 kpl sijaitsee kerrostaloissa ja 139 kpl rivitaloissa. Kooltaan ne ovat 27,5 m² – 95 m². Asuntoja löytyy niin Kalajoelta, Rautiosta kuin Himangalta.

ARA-asuntoihin valintaperusteita ovat asunnon tarve, varallisuus ja tulot. Etusijalle asetetaan asunnottomat ja muut kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat. Hakijan tulot selvitetään, jotta hakijoita voidaan verrata keskenään.

Vapaarahoitteisia asuntoja tarjotaan hakijoille, joilla on vuokranmaksuun riittävät ja säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa. Emme tarjoa vapaarahoitteisia asuntoja hakijoille, joilla on hoitamattomia vuokravelkoja.

Asunnon hakeminen

Tietoja asunnoista löydät Kalajoen Vuokra-asuntojen internet-sivuilta www.kvas.fi tai tiedustelemalla toimistolta. Kaikki vapaat asunnot näet nettisivuiltamme.

Vuokra-asunnon hakemuksen voit täyttää ensisijaisesti sähköisesti nettisivuillamme. Tarvittaessa voit hakea vuokra-asuntoa paperisella ARAN:n vuokra-asuntohakemus-lomakkeella, jonka löydät tämän sivun liitteistä ja palauttaa sen Vuokra-asuntojen toimistolle Kalajoen kaupungintalolle. Kaupungintalon ollessa suljettu, lomakkeen voi jättää edessä olevaan valkoiseen postilaatikkoon.

Toimiston osoite

KOY Kalajoen Vuokra-asunnot
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki

Vuokra-asuntoyhtiöön pääset tutustumaan sähköisen esitteen kautta. Tutustu esitteeseen!