Asumisen ohjaajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

1 ASUMISEN OHJAAJAN TOIMI.

Kalajoen kaupunki on viihtyisä ja vireä merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, josta on matkaa Kokkolaan 60 km ja Ouluun 130 km. Kaupungin yritystoiminta on vireää, asumisen laatua tuovat hyvät julkiset ja yksityiset palvelut sekä lukemattomat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Yhtenä Suomen suosituimmista matkailukeskuksista tunnettu Kalajoki hakee uusia tekijöitä joukkoonsa.

Tehtävänkuvaus

Asumisenohjaajan toimi on kaupungin hyvinvointipalveluiden vastuualueella. Asumisenohjaajan tehtäviin kuuluu kotikuntoutus kotikäynteinä, joissa huomioidaan asiakkaan kokonaisvaltainen avun tarve. Lisäksi tehtäviin sisältyy asiakkaan neuvontaa ja ohjausta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto ja eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala. Lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme ymmärrystä ja kokemusta mielenterveystyön- ja kehitysvamma-alan erityisluonteesta. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Palkka määräytyy kvtes:n mukaisesti. Ennen toimen vastaanottamista on valittujen esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Hakemukset ja lisätietoja

Hakemukset liitteineen pyydetään tekemään sähköiseen rekrytointi järjestelmään www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 19.03.2021 klo 16.00.

Lisätietoja antavat mielenterveys- ja päihdeyksikön osastonhoitaja Susanna Hihnala 044 4691 315 ja työtoiminnan päällikkö Terttu Holappa 044 4691 284. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.