Asumisen tapahtumaviikonloppu Kodiksi Kalajoki 4.-6.5.2018

Kalajoen kaupunki sekä eri yritykset järjestävät yhdessä Kodiksi Kalajoki nimisen tapahtuman nyt toista kertaa

Meillä on hienoja tontteja sekä Kalajoen keskustassa, että Hiekkasärkillä tai Himangalla meren läheisyydessä – tai valmiita asuntoja mikäli rakentaminen ei ole sinun juttusi. Harrastaa voi melkein mitä vain parkourista patikointiin, kulttuurista kuntosaliin. Täältä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle kun on oma ranta ja reilusti palvelujakin lähellä. Meillä viihtyvät niin vauvat kuin vaarit ja kaikenikäiset siltä välillä. Me pidämme kaikista hyvää huolta, sekin on pikkukaupungin etu.

Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki!

 

Viikonlopun aikana tuodaan esiin asumiseen ja muuttamiseen liittyviä palveluja, myytäviä ja vuokrattavia asuntoja ja tontteja sekä tarjotaan tietoa Kalajoesta asuinpaikkana. Eri puolella Kalajokea on esittelyssä viikonlopun aikana yli 100 asuntoa ja tonttia! Lisäksi näyttelyitä useissa yrityksissä eri puolilla Kalajokea.

Kalajoen kaupunki esittelee kaupungin tonttitarjontaa teltassa Hiekkasärkillä Sandy Keltin parkkialueella lauantaina 5.5. klo 12-15. Lisäksi kaupungin teltalla paikalla kaupungin myynti- ja asiakkuusvastaava Anne Tullila, jolta voit tulla kyselemään muuttamiseen liittyvistä asioista.

Teltalta voit tulla hakemaan tonttikartan sekä kyselemään tonteista ja asumisesta Kalajoella ylipäätään henkilökunnaltamme. Kaikille tonttikartan hakeneille tarjoamme kahvit.

Tapahtumassa mukana olevissa yrityksissä voit osallistua arvontaan, päävoittona mökkiviikonloppu Kalajoella 2+2 henkilölle!

Tarkemmat tiedot kohteista ja esittelyistä sähköisessä julkaisussa http://epaper.fi/read/4340/dxzIVTTq sekä Keskipohjanmaa – lehden välissä jaettavassa tapahtumalehdestä.