Avoimet työpaikat

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki on avannut hakuun seuraavat tehtävät: työllisyyspäällikkö, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykiatri, geriatri ja terveyskeskuslääkäri.

Työllisyyspäällikkö vakinaiseen virkaan

TE -palvelut ovat siirtymässä kunnille vuoden 2024 aikana. Työllisyyspäällikön tehtävänä on kehittää Kalajoen kaupungin työllisyyspalveluja ja valmistella tulevaa siirtymää yhteistyössä muiden kuntien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työllisyyspäällikönä toimit monipuolisessa tehtävässä asiakaspalvelussa, hallinnollisessa työssä ja verkostotyössä. Olet työllisyyden asiantuntija ja edustat Kalajoen kaupunkia seudullisessa työllisyysyhteistyössä, käyt vuoropuhelua kaupungin yrityspalveluiden kanssa työnantajayhteistyöstä ja toimit yhteyshenkilönä TE-toimistoon. Osallistut tarvittaessa myös monialaista palvelua tarvitsevien asiakkaiden palveluprosessiin. Tehtäväkokokonaisuuteesi kuuluu lisäksi palkkatukityöllistäminen, nuorten kesätyöllistämistuet sekä vastuu työpajojen (Duunipaikka, nuorten työpaja) toiminnasta. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu työllisyyden kuntakokeilun projektipäällikkönä toimiminen Kalajoen kaupungin osalta.

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekry.fi:stä ja hae tehtävään 6.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Psykiatrisen sairaanhoitajan sijaisuus

Haemme ensisijaisesti psykiatrista sairaanhoitajaa, mutta huomioimme myös mielenterveys- ja päihdehoitoon suuntautuneet lähihoitajat tai mielisairaanhoitajan tutkinnon omaavat hakijat, joilla on riittävä työkokemus alalta.

Hakijalta toivomme luonnollisesti hyvää työotetta ja ihmissuhdetaitoja. Haettavana olevan erikoisalan lisäkoulutukset luetaan eduksi.

Työtehtäviin voi kuulua esim. nuoriso- tai aikuispsykiatrista vastaanottotyötä ja ryhmätoimintojen vetämistä. Työtilat sijaitsee tällä hetkellä Kalajoen kaupungintalon tiloissa. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia, joten oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään hakijalta. Työtehtäviä voidaan muokata hakijan osaamisen mukaan.

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekry.fi:stä ja hae tehtävään 17.10.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Psykiatrin virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta psykiatrin työstä kehitysmyönteisessä työyhteisössä? Tarjolla on nuoriso- ja aikuispsykiatrian painottuvaa työtä sopivan kokoisessa, innovatiivisessa työyhteisössä Osviitan mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Työ on luonteeltaan avopsykiatrista työtä ja siihen kuuluu yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa. Haluamme painottaa toimintaa varhaiseen tukeen ja ennaltaehkäisyyn, ylläpitää ja kehittää työyhteisön osaamista ja toimintatapoja.

Hakijassa arvostamme psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa ja monialaista osaamista psykiatrian- tai päihdelääketieteen alalta. Hakijalta edellytämme yhteistyökykyä, joustavuutta ja mielenkiintoa oman ja työyhteisön työn kehittämiseen.

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekry.fi:stä ja hae tehtävään 29.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Geriatrin virka

Tarjolla on työparityötä kokeneen muistihoitajan kanssa sekä moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon vanhustenhoitoon osallistuvan henkilöstön kanssa. Haluamme vahvistaa ja kehittää lähipalveluja ja tarjota alue väestölle laadukasta, vaikuttavaa ja oikea-aikaista apua.

Hakijassa arvostamme geriatrian erikoislääkärin tutkintoa, kiinnostusta vanhuslääketieteelliseen erikoistumiseen ja monialaista työkokemusta vanhuslääketieteen alalta. Edellytämme hakijalta joustavuutta, yhteistyökykyä ja mielenkiintoa työn ja toimintatapojen kehittämiseen.

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekry.fi:stä ja hae tehtävään 29.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Terveyskeskuslääkärin virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme asiantuntevaa ja monipuolista perusterveydenhuollon osaamista alueen väestölle. Työyhteisöömme kuuluu useita erikoislääkäreitä ja erityissairaanhoitajia. Olemme kiinnostuneita terveyskeskustyön kehittämisestä ja haluamme ylläpitää työntekijöiden osaamista. Olemme koulutusterveyskeskus ja kehittäneet nuorten kollegojen ohjausta ja tukea merkittävästi viime vuosina. Kalajoella on oma suunterveydenhuolto, röntgenkuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä perusterveydenhuollon vuodeosasto. Työtilat ovat modernit ja uusia toimitiloja ollaan rakentamassa.

Hakijalta edellytämme joustavuutta, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyä moniammatillisessa toimikentässä. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, kiinnostus erikoistua yleislääketieteeseen tai aiempi pitkä kokemus terveyskeskuslääkärin työstä.

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekry.fi:stä ja hae tehtävään 29.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.