Avoimet työpaikat

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana apulaisosastonhoitajan virka kotihoidossa ja kaksi sosiaalityöntekijän virkaa.

Apulaisosastonhoitaja

Haemme kotihoitoon apulaisosastonhoitajaa vakituiseen virkaan. Apulaisosastonhoitaja työskentelee Himangan alueen kotihoidossa. Apulaisosastonhoitaja vastaa tiimin asiakkaiden kotihoidosta, toimii yhteistyössä asiakkaiden, omaisten, lääkärin ja muiden yhteistyötahojen kanssa sekä toimii tiimin lähiesimiehenä. Hän varmistaa, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä ja asiakkaan toimintakykyä tukevaa. Hän toimii erilaisissa kotihoidon kehittämistyöryhmissä ja verkostoissa tavaten säännöllisesti kollegoja. Tukena työssä on kotihoidon ja asumispalveluiden avoin ja iloinen esimiestiimi. Noin puolet työajasta on hallinnollisia tehtäviä ja puolet hoitotyötä. Apulaisosastonhoitaja toimii myös osastonhoitajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme lähiesimiesopintoja ja/tai kokemusta lähiesimiestehtävistä.

Hakijalta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointitaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön.

Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Virkasuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 10.10.2021 klo 23.59 mennessä. Alustava haastattelupäivä on keskiviikko 13.10. aamupäivä.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Merja Gronoff, puh. 044 4691 596 (puhelinaika klo 8-9) tai merja.gronoff@kalajoki.fi.

Sosiaalityöntekijä (2 virkaa)

Olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista.

Työtehtäviisi kuuluu lastensuojelusta vastaavan sosiaalityöntekijän monipuoliset tehtävät tai sosiaalihuoltolain mukaiset tehtävät. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työnsisältöäsi. Lasten ja perheiden palvelujen tiimissä työskentelee 19 työntekijää. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä. Kalajoen kaupunki tarjoaa henkilöstölleen laajat mahdollisuudet vapaa-ajan henkilöstöetuuksien käyttöön.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa mukavaan tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Pätevyysvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon kelpoisuuslain 3 § mukainen pätevyys. Palkka TVA:n mukainen. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Virat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit hae paikkaa heti!

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Soita rohkeasti ja kysy lisää, lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044 4691 552.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.