Avoimet työpaikat

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakevat tällä hetkellä fysioterapeuttia kotikuntoutukseen, terveydenhoitajaa ja sijaista lapsiperheiden kotipalveluun.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakevat

Fysioterapeutti kotikuntoutukseen 14.10.2021 alkaen

Työn tavoitteena on kotikuntoutuksen toteuttaminen ja kehittäminen. Kotikuntoutuksessa fysioterapeutin tehtävänä on edistää ja vahvistaa ikäihmisen terveyttä, liikkumis- ja toimintakykyä sekä hyvinvointia hänen omassa elinympäristössään. Osa työstä voi olla vuodeosastolla ja sisältää tarvittaessa myös yksilö- ja ryhmäterapiaa.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto. Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto.

Odotamme valittavalta henkilöiltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valittujen on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Avustamme tarvittaessa myös puolison työpaikan hankinnassa. Palkka KVTES:n mukaan.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Lähetä työhakemus ja cv sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski p. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Terveydenhoitajan toimi 1.11.2021 alkaen

Työ sisältää pääosin kouluterveydenhuoltoa ja lastenneuvolaa. Työntekijällä tulee olla valmius tarvittaessa työskennellä myös äitiys- ja aikuisneuvolassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu terveydenhoitaja.

Arvostamme positiivista itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Palkkaus KVTES.in mukainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta puh. 044 4691 531 tai Satu Lapinojalta puh. 044 4691 535, etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

Lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä

lapsiperheiden KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄN sijaisuus ajalle 13.9.2021 – 31.5.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava koulutus.

Lapsiperheiden kotipalvelulla tarkoitetaan lasten hoitoon, kasvatukseen, asiointiin sekä jokapäiväiseen elämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista tai niissä avustamista.

Arvostamme reippautta, itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Oma auto välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Työaika 38h 15min/viikko arkipäivisin. Sijaisuudessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 8.9.2021 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta puh. 044 4691 531, sähköposti: outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.