Avoimia työpaikkoja hyvinvointipalveluissa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Hyvinvointipalvelut hakevat sijaisia fysioterapiaan, perhetyöhön ja terveydenhoitoon.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee

Fysioterapeutti ajalle 6.9.2021 – 31.12.2021

Toimenkuvaan kuuluu osastotyötä, yksilöasiakkaita sekä toimintaa apuvälinepalvelujen parissa Kalajoen ja/tai Himangan kuntoutuksessa.

Etsimme kuntoutuspalveluihin ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön.

Tehtävän kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto. Palkkaus KVTES:in mukainen. Tehtävässä noudatetaan 1kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 17.9.2021 klo 14.00 mennessä. Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löytyessä.

Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Perhetyöntekijä sijaisuuteen ajalle 13.9.2021 – 30.6.2022

Kiinnostaisiko sinua työskennellä perhetyöntekijänä osana lasten ja perheiden palvelujen tiimiä?

Työhön kuuluu suunnitelmallinen ja tavoitteellinen perhetyö erityistä tukea tarvitsevien lasten perheiden kanssa tai tehostettu perhetyö lastensuojelun asiakasperheissä. Perhetyö on ennaltaehkäisevää tai korjaavaa sekä tiivistä ja muutokseen tähtäävää vuorovaikutus- ja suhdetyötä. Perhetyöntekijä työskentelee lapsikeskeisesti vanhempien kanssa. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja itsenäiseen selviytymiseen erilaisin menetelmin. Työ tapahtuu perheiden kotona ja perheiden arkeen liittyvissä ympäristöissä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Perhetyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään kouluasteinen sosiaali- ja terveydenhuoltolain mukainen ammatillinen tutkinto. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen perhetyöntekijän työhön!

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään pe 3.9.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Työ alkaa 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044 -4691 552.

Terveydenhoitajan sijaista ajalle 30.8.-31.10.2021

Ensisijaisesti kouluterveydenhuoltoon ja lastenneuvolaan, sisältää myös rokotustyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu terveydenhoitaja.

Arvostamme reippautta, itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Palkka KVTES:n mukaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi pe 17.9.21 klo 14.00 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Satu Lapinojalta puh. 044 4691 535, satu.lapinoja@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.