Avoimia työpaikkoja ja oppisopimuspaikkoja

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Haussa oppisopimuspaikkoja hoiva-avustajaksi ja avoimia toimia varhaiskasvatus- ja opetuspalveluissa.

Kalajoen kaupunki hakee

  • OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN HOIVA-AVUSTAJAA. Alkusijoituspaikka on Mäntyrinteen Seniorikeskus.

Oppisopimuspaikka täytetään 2.8.2021 alkaen ja oppisopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Viikkotyöaika on 25 h. Työvuorot ovat maanantaista sunnuntaihin klo 7:00-14:00 välillä/ 5 h/ päivä.

  • OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN KOLMEA (3) HOIVA-AVUSTAJAA. Alkusijoituspaikka on Himangalla toimiva palvelukeskus Maininki.

Oppisopimuspaikat täytetään 2.8.2021 alkaen ja oppisopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Viikkotyöaika on 25 h. Työvuorot ovat maanantaista sunnuntaihin klo 7:00-19:00 välillä/ 5 h/ päivä.

Hoiva-avustajan tehtäviin kuuluu avustamista osastojen ruuanjaossa, asukkaiden ruokailuissa, hygienian hoidossa, vaatehuollossa, toimintakyvyn ylläpitämisessä ja puhtaanapidossa. Oppisopimuskoulutuksessa pääosa opinnoista järjestetään käytännön työtehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla. Hoiva-avustajan koulutus ei ole tutkinto vaan muodostuu muutamasta tutkinnon osasta. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeinen osa hoiva-avustajan ammattitaitoa.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hakutiedot osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

  • VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA

ohjaamaan ja toteuttamaan Varhaisen puuttumisen ja tukimuotojen vakiinnuttaminen sekä varhaiskasvatuksen henkilöstön ohjaus -hanketta ajalle 2.8.2021 – 31.7.2022.

Kalajoen varhaiskasvatus on saanut hankkeelle Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta vuosille 2021-2022. Ohjaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa ja kiertää kaikissa Kalajoen varhaiskasvatusyksiköissä (sekä kunnallisissa että yksityisissä) ohjaten ryhmissä varhaiskasvatuksen henkilökuntaa pedagogisten asiakirjojen täyttämisessä, tuen suunnittelussa ja eri menetelmien käyttöönotossa sekä ryhmissä että yksittäisten lasten ohjaamisessa, tuottaa tarvittavaa materiaalia varhaiskasvatuksen käyttöön sekä osallistuu vanhempien ja yhteistyötahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Odotamme sinulta varhaiskasvatuksen ammatillisen osaamisen lisäksi kokemusta erityisopetuksesta ja -kasvatuksesta.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hakutiedot osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

  • PERUSOPETUKSEN LEHTORIN sijaisuus ajalle 1.8.2021 – 31.7.2022, opetettavat aineet englanti ja ruotsi.

Hakuaikaa jatkettu 11.6.2021 klo 12.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hakutiedot osoitteessa: www.kuntarekry.fi.