Avoimia työpaikkoja kaupungilla

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Haemme työntekijöitä seuraaviin tehtäviin: kokki kokoaikaiseen ja vakituiseen toimeen, palvelutyöntekijä keittiölle osa-aikaiseen 85% ja vakituiseen toimeen, kaksi tuntiopettajaa kansalaisopiston kuvataiteen ja tanssin opetukseen ja yhteisötaiteilija määräaikaiseen tehtävään.

Kalajoen kaupunki hakee

  1. KOKKIA kokoaikaiseen ja vakituiseen toimeen 19.4.2020 alkaen.
  2. PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen 85% ja vakituiseen toimeen 19.4.2021 alkaen.
  3. Kansalaisopiston KAHTA (2) TUNTIOPETTAJAA ajalle 23.8.2021 – 8.5.2022.
  4. Yhteisötaitelijaa ajalle 12.4.-31.12.21

Kokki kokoaikaiseen ja vakituiseen toimeen 19.4.2020 alkaen

Alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulun keittiö. Keittiö tuottaa ruokapalvelut päivittäin n. 1350 asiakkaalle. Työaikamuotona on yleistyöaika ja työpäivät ovat maanantaista perjantaihin. Viikkotyöaika on 38,25 h.

Tehtäviin kuuluu ruuan valmistus, jakelu, asiakaspalvelu, astiahuolto ja puhtaanapito. Kelpoisuusehtona on Catering-alan perustutkinto/kokin koulutusohjelma tai vastaava aikaisempi koulutus sekä hygieniapassi.
Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja tiimityöskentelyä. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työkokemus isossa tuotantokeittiössä työskentelystä sekä Jamix – Ruoka tuotannonohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hae tehtävään 30.3.21 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta.

Palvelutyöntekijä osa-aikaiseen 85% ja vakituiseen toimeen 19.4.2021 alkaen

Alkusijoituspaikka on Kalajoella toimiva Mäntyrinteen Seniorikeskuksen palvelukeittiö.

Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää jaksotyötä, jossa keskimääräinen viikkotyöaika on 32,51 h. Lisätyön mahdollisuus työntekijöiden lomitusten aikana.
Tehtäviin kuuluu ateriapalveluiden tuottaminen Mäntyrinteen Seniorikeskuksen asukkaille ja henkilöstölle sekä kotona asuville ikäihmisille ja toimintakeskuksessa työskenteleville, jotka käyvät ruokailemassa Seniorikeskuksen ruokasalissa. Tehtäviin kuuluu ruuanvalmistukseen liittyvien tehtävien lisäksi mm. asiakaspalvelua, puhtaanapitoa ja astiahuoltoa. Kelpoisuusehtona Ravintola- ja catering-alan perustutkinto / kokki tai muu vastaava keittiöalan koulutus sekä hygieniapassi.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hae tehtävään 30.3.21 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta.

Kansalaisopiston KAHTA (2) TUNTIOPETTAJAA ajalle 23.8.2021 – 8.5.2022

  • 1 tuntiopettajan tehtävänä on toteuttaa taiteen perusopetuksessa kansalaisopiston kuvataiteen opetusta sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Lisäksi tuntiopettaja suunnittelee ja kehittää kansalaisopiston toimintaa.
  • 1 tuntiopettajan tehtävänä on toteuttaa taiteen perusopetuksessa kansalaisopiston tanssin opetusta sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Lisäksi tuntiopettaja suunnittelee ja kehittää kansalaisopiston toimintaa.

Työ voi mahdollisesti olla päätoimista, tuntien toteutuminen selviää elokuussa.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hae tehtävään 31.3.21 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta.

Yhteisötaiteilijaa ajalle 12.4. – 31.12.2021

Yhteisötaiteilijan tehtävänä on toteuttaa kuvallisen taiteen sekä monipuolisen näyttämötaiteen (teatteri, tanssi, musiikki) toimintaa lasten ja nuorten arjessa; päiväkoti- ja koulupäivien yhteydessä. Esimerkkeinä toiminnasta ovat erilaiset työpajat, taidekerhot ja poikkitaiteelliset produktiot.

Lue koko tehtävänkuvaus ja hae tehtävään 28.3.21 mennessä Kuntarekryn kautta.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.