Avoimia työpaikkoja opetuspalveluissa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungilla useita avoimia tehtäviä opetuspalveluissa, mm. opinto-ohjauksen lehtori, perusopetuksen lehtori, erityisopettaja, erityisluokanopettaja, erityisluokanopettaja/luokanopettaja, laaja-alainen erityisopettaja, luokanopettaja, koulusihteeri, jne. Tutustu tehtäviin ja hae meille töihin!

Avoimet opetusalan tehtävät

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana seuraavat tehtävät pääosin 1.8.21 alkaen:

 • Kaksi laaja-alaisen erityisopettajan virkaa – alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 3.5.21.
 • Erityisluokanopettjan/luokanopettajan virka – alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 3.5.21.
 • Erityisluokanopettajan virka – alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu vaativan erityisen tuen ryhmä, vuosiluokat 1.-2. Haku päättyy 3.5.21.
 • Erityisopettajan virka – alkusijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulun vaativan erityisen tuen ryhmä. Haku päättyy 3.5.21.
 • Perusopetuksen lehtorin sijaisuus ajalle 1.8.2021 – 31.7.2022, opetettavat aineet englanti ja ruotsi. Alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 3.5.21.
 • Opinto-ohjauksen lehtorin virka – alkusijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulu. Haku päättyy 3.5.21.
 • Kaksi luokanopettajan määräaikaista virkaa ajalle 1.8.21-31.7.22. Molempien tehtävien alkusijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulu. Haku päättyy 2.5.21.
 • Koulusihteeri Merenojan yhtenäiskoululle ja Kalajoen lukiolle. Haku päättyy 4.5.21.
 • Erityisluokanopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2021 – 31.7.2022. Alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 11.5.21.
 • Erityisluokanopettajan virka – viran alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu 3.-4. luokkien pienryhmä. Haku päättyy 11.5.21.
 • Luokanopettajan virka – alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 11.5.21.
 • Luokanopettajan määräaikinen virka ajalle 1.8.2021 – 31.7.2022, maahanmuuttajien valmistava opetus. Sijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 11.5.21.
 • Luokanopettajan sijaisuus ajalle 10.8 – 22.12.2021. Sijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 11.5.21.
 • Perusopetuksen lehtorin sijaisuus ajalle 10.8 – 22.12.2021, matemaattiset aineet. Sijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu. Haku päättyy 11.5.21.

Tarkat tehtävänkuvaukset ja hakutiedot ovat luettavissa Kuntarekrystä.

Kalajoen kouluverkosto

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Merenojan yhtenäiskoulu on aloittanut toimintansa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on käynnissä ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2023. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien. Tälle hetkellä olemme kehittämässä Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa osana koulupäivää.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.