Avoin koulunkäynninohjaajan toimi

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen toimi ajalle 11.8.2020 - 5.6.2021

Alkusijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulu Himangalla.

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta.

Odotamme sinulta myös halua ohjata oppilaita heidän erilaisissa oppimisen haasteissa sekä monipuolisten kommunikaatiotaitojen hallintaa.

Sijoituspaikka on sekä pienryhmissä että yleisopetuksen ryhmissä. Osassa tehtäviä edellytetään hoidollista osaamista sekä riittävää kokemusta kehitysvammaisten lasten hoidosta, ohjauksesta sekä avustamisesta. Osa tehtävistä vaatii osaamista haastavasti käyttäytyvien oppilaiden kanssa toimimisesta sekä sosiaalisen ja emotionaalisen kasvun tukemisesta.

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Syksyllä 2020 aloittavan Merenojan yhtenäiskoulun rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Yhtenäiskoulujen lisäksi kouluverkkoomme kuuluu kaksi 1.-6. luokkien koulua. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on juuri aloitettu ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2022. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Pätevyysvaatimuksena on joko koulunkäynninohjaajan tutkinto tai vastaava soveltuva koulutus.

Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 22.6.2020 klo 16.00.

Lisätietoja antaa Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873.

www.kalajoki.fi