Avoin tehtävä: Asumispalvelupäällikön sijaisuus

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

ASUMISPALVELUPÄÄLLIKÖN SIJAISUUS 1.11.2020 - 31.12.2021

Asumispalvelupäällikkömme siirtyy kehittämään tulevaisuuden sotehankkeen ikääntyneiden palvelukokonaisuutta Rannikon alueella.

Asumispalvelupäällikön tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisten ympärivuorokautisten asumispalveluiden, johtaminen, valvominen ja kehittäminen. Asumispalvelupäällikön keskeisinä tehtävinä ovat henkilöstö- ja taloushallinnolliset tehtävät ja päätökset, toiminnan johtaminen, asumispalveluja ja koskevien asioiden valmistelu, suunnittelu, arvioiminen ja kehittäminen.

Työtehtävien suorittaminen edellyttää johtamistaitoja, organisointikykyä, vuorovaikutus-, päätöksenteko- ja ongelmanratkaisukykyä sekä tehtävien priorisointikykyä. Työhön sisältyy erilaisten tietojärjestelmien ja ohjelmien käyttöä sekä PSOP-palvelusetelijärjestelmän pääkäyttäjyys. Hakijan eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä sekä johtamiseen liittyvä täydennyskoulutus.

Kelpoisuusvaatimuksena asumispalvelupäällikön viransijaisuuteen on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Sijaisuuteen voidaan valita myös ylempää korkeakoulututkintoa suorittava opiskelija, joka täyttä kelpoisuuslain (817/2015 §12) vaatimukset määräaikaiseen sijaisuuteen.

Palkkaus ja muut ehdot KVTES:n mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan 5 kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa 2020.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Haku päättyy 1.11.2020 klo 22.00.

Lisätietoja 26.10. alkaen asumispalvelupäällikkö Sanna Lastikka p. 044 4691 508 sanna.lastikka@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.