Avoin työpaikka: Perhetyöntekijä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee Sinua reipas ja innostunut

PERHETYÖNTEKIJÄ

Kiinnostaisiko sinua työskennellä perhetyöntekijänä osana lasten ja perheiden palvelujen tiimiä?

Työhön kuuluu suunnitelmallinen ja tavoitteellinen perhetyö erityistä tukea tarvitsevien lasten perheiden kanssa tai tehostettu perhetyö lastensuojelun asiakasperheissä. Perhetyö on ennaltaehkäisevää tai korjaavaa sekä tiivistä ja muutokseen tähtäävää vuorovaikutus- ja suhdetyötä. Perhetyöntekijä työskentelee lapsikeskeisesti vanhempien kanssa. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja itsenäiseen selviytymiseen erilaisin menetelmin. Työ tapahtuu perheiden kotona ja perheiden arkeen liittyvissä ympäristöissä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Perhetyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään kouluasteinen sosiaali- ja terveydenhuoltolain mukainen ammatillinen tutkinto. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen perhetyöntekijän työhön!

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja ja tehtävään hakeminen

Haluatko kuulla työpaikasta lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen vs. palvelupäällikkö Päivi Siironen p. 044 4691 260.

Miten haet työpaikkaa? Hakemukset lähetetään pe 12.3.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.