Avoin työpaikka: Sosiaalityöntekijän vakituinen virka – hakuaikaa jatkettu

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee lasten ja perheiden palveluyksikköön

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ uuteen vakituiseen virkaan.

Hakuaikaa on jatkettu 26.2.2021 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Virka täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus ja vaatimukset

Työtehtäviisi kuuluu pääosin aikuissosiaalityön ja lastenvalvojan monipuoliset tehtävät. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työnsisältöäsi. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Pätevyysvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon kelpoisuuslain 3 § mukainen pätevyys. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti, jonka lisäksi mahdollinen työn vaativuuteen perustuva lisä.

Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksen. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävään hakeminen

Hakemukset lähetetään 26.2.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä, sari.angesleva@kalajoki.fi, puh. 044 4691 552.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.