Avoin työtehtävä: kokoaikainen lähihoitajan toimi

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

LÄHIHOITAJAN kokoaikainen toimi asumispalveluissa.

Lähihoitajan toimen alkusijoituspaikkana on Seniorikeskus Mäntyrinne.

Lähihoitajan työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajalta edellytetään joustavuutta, yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme monipuolista osaamista, muutosvalmiutta ja innovatiivista otetta oman työn kehittämiseen. Eduksi luemme Pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Työ on jaksotyötä/3-vuorotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työsuhde alkaa viimeistään 01.03.2021 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään hakeminen

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 08.02.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelut on suunniteltu alustavasti viikolle 6.

Lisätietoja antaa seniorikeskus Mäntyrinne osastonhoitaja Päivi Sarpola 044-4691 280

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.