Avoin virka: praktikkoeläinlääkäri

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollossa on haettavana Raahen kaupungin sekä Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien alueelle

Praktikkoeläinlääkärin virka.

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Alueella toimii praktikkoeläinlääkäreiden lisäksi valvontaeläinlääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus ja eläinlääkärin virkatehtäviä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2386,87e. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Virka täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan ja täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tulee jättää osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy torstaina 30.9.2021 klo 15.00.

Lisätietoja virasta antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Inkeri Eronen, puh: 044-4691 460, sähköposti: inkeri.eronen@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.