Avoinna kaksi perhepäivähoitajan toimea – hae nyt!

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana

OMASSA KODISSA TYÖSKENTELEVÄN perhepäivähoitajan kaksi (2) vakinaista toimea 2.8.2021 alkaen.

Tehtävänkuvaus

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Ennen työsuhteen alkamista koti tullaan tarkastamaan.

Toivomme hakijalta perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa. Ennen tehtävän vastaanottamista työntekijän on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkka KVTES:n mukaan.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 9.5.2021 klo 14.00 mennessä. Haastattelut pidetään 12.5.2021.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, puh. 044 4691 848 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, puh. 044 4691 263, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.