Avoinna lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

LÄHIHOITAJAN sijaisuus kotihoidossa 27.7.2020 - 10.6.2021

Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme asiakaslähtöisyyttä, muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä. Työ on jaksotyötä ja sisältää myös yöpartion vuoroja satunnaisesti. Käytössämme on Pegasos- ja HILKKA-tietojärjestelmät.

Yöpartiotoiminta on alkanut Kalajoella 1.6.2020. Yöhoitaja tekee suunniteltuja asiakaskäyntejä ja vastaa turvapuhelinhälytyksiin Kalajoen kaupungin alueella. Tarvittaessa käy asiakkaan luona tarkistuskäynnillä. Sijaisuuteen valittavalta lähihoitajalta odotetaan valmiutta itsenäiseen työhön.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työaika 38,75h/viikko ja palkkaus KVTES:n mukaan. Voimassa olevaa ajolupaa ja oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka. Työsuhde alkaa 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 12.7.2020 klo.16.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä on 14.7.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heli Hiltunen, puh. 044-4691265 tai heli.hiltunen@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.