Avoinna valvontaeläinlääkärin virka

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana uusi vakinainen

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA.

Tehtävän kuvaus

Kalajoen kaupunki isäntäkuntana on perustanut valvontaeläinlääkärin viran, jonka työajasta kohdennetaan puolet Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueelle. Kalajoen ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueeseen kuuluvat Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska.

Uuden valvontaeläinlääkärin työtehtäviä hoidetaan pääsääntöisesti yhteistyössä toisen muun valvontaeläinlääkärin kanssa. Alueella on monipuolista tuotantoeläintaloutta sekä kohtalaisesti seura- ja harrastuseläimiä. Pääosa työstä on eläinsuojelun ja eläintautien valvontatehtäviä, mutta myös muita valtion valvontatehtäviä. Noin neljännes työajasta on varattu maidontuotantotilojen hygieniatarkastuksiin. Virkaan ei sisälly praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Hakijan profiili

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona pätevyyden osoittama tutkintotodistus. Haastattelussa on varauduttava esittämään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakijoissa arvostamme praktikkokokemusta, yhteistyökykyä, kokemusta julkisesta hallinnosta ja oma-aloitteisuutta. Hakijalta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Lisätiedot ja tehtävään hakeminen

Virka täytetään vakinaisena 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4923,67 e/kk. Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 31.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Virkaan valittavan on osoitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja virasta antaa valvontaeläinlääkäri Laura Sedrik, p. 044 4691747, sähköposti laura.sedrik@kalajoki.fi tai ajalla 23.8.-31.8.2021 valvontaeläinlääkäri Päivi Pyykönen, p. 044 419 5806, sähköposti paivi.pyykonen@kalliopp.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.