Eläinlääkäreille töitä

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana:
- praktikkoeläinlääkärin virka Kalajoen alueelle
- praktikkoeläinlääkärin virka Siikajoen, Pyhäjoen ja Raahen alueelle
- valvontaeläinlääkärin virka.

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana seuraavat työpaikat

Valvontaeläinlääkärin virka

Kalajoen kaupunki isäntäkuntana on perustanut uuden vakituisen valvontaeläinlääkärin viran, jonka työajasta kohdennetaan puolet Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueelle. Kalajoen ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueeseen kuuluvat Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska.

Uuden valvontaeläinlääkärin työtehtäviä hoidetaan pääsääntöisesti yhteistyössä toisen muun valvontaeläinlääkärin kanssa. Alueella on monipuolista tuotantoeläintaloutta sekä kohtalaisesti seura- ja harrastuseläimiä. Pääosa työstä on eläinsuojelun ja eläintautien valvontatehtäviä, mutta myös muita valtion valvontatehtäviä. Noin neljännes työajasta on varattu maidontuotantotilojen hygieniatarkastuksiin. Virkaan ei sisälly praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona pätevyyden osoittama tutkintotodistus. Haastattelussa on varauduttava esittämään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakijoissa arvostamme praktikkokokemusta, yhteistyökykyä, kokemusta julkisesta hallinnosta ja oma-aloitteisuutta. Hakijalta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Virka täytetään vakinaisena 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4923,67 e/kk. Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 31.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Virkaan valittavan on osoitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Praktikkoeläinlääkärin virka Siikajoen, Pyhäjoen ja Raahen alueelle

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat.

Raahen kaupungin pieneläinklinikka, palvelee Raahen kaupunkia, Pyhäjoen ja Siikajoen kuntia. Siikajoen vastaanoton yhteydessä on myös yöpymismahdollisuus.

Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus ja eläinlääkärin virkatehtäviä. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Päivystysvapaat uuden Lääkärisopimuksen mukaisesti. Päivystyskorvaukset maksetaan korotettuna.

Palkka on KVTES:n, LS:n ja TVA:n mukaisesti. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 31.8.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi .

Praktikkoeläinlääkärin virka Kalajoen alueelle

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat.

Kalajoen eläinlääkärin vastaanottotilojen yhteydessä on myös yöpymismahdollisuus.

Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus ja eläinlääkärin virkatehtäviä. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Päivystysvapaat uuden Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Palkka on KVTES:n, LS:n ja TVA:n mukaisesti. Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 25.9.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi.

Lisätiedot työpaikoista

Lisätietoja antaa vs. ympäristöterveydenhuollon johtaja Pirjo Prokkola, p. 044 4691 274, pirjo.prokkola@kalajoki.fi 31.8.2021 saakka ja ympäristöterveydenhuollon johtaja Inkeri Eronen 1.9.2021 alkaen.