Erityisluokanopettajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

ERITYISLUOKANOPETTAJAN virka 1.8.2021 alkaen.

HAKUAIKAA JATKETTU 4.6.2021 klo 12.00 SAAKKA. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Alkusijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulun vaativan erityisen tuen ryhmä

Millaista opettajaa etsimme?

Toivomme, että olet opetuksesta innostunut, työtäsi kehittävä ammattilainen. Olet työotteessasi kannustava, joustava ja oppilaita osallistava. Arvostamme laajaa kokemusta moniammatillisesta verkostotyöstä, näkemystä hyvinvoinnin ja koulunkäynnin monipuolisesta tukemisesta sekä osaamista lapsilähtöisestä pedagogisesta kirjoittamisesta. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta esi- ja/tai alkuopetuksesta tai varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä. Meillä pääset osaksi erityisopettajien tiimiä ja saat työllesi kollegiaalisen tuen.

Kalajoen kouluverkosto

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Merenojan yhtenäiskoulu on aloittanut toimintansa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on käynnissä ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2023. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien. Tälle hetkellä olemme kehittämässä Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa osana koulupäivää.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Uusia virkoja täytettäessä arvostamme edellä mainittujen seikkojen lisäksi kiinnostusta samanaikaisopettajuuden ja toiminnallisten oppimismenetelmien käyttämiseen.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkka OVTES:n mukaan.

Lisätiedot ja tehtävään hakeminen

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 4.6.2021 klo 12.00

Lisätietoja antavat Raumankarin yhtenäiskoulun rehtori Anna-Maria Palo 044 4691873, erityisopetuksen koordinaattori Tiina Kujala 044 4691 606 ja opetuspalveluiden palvelualuejohtaja Riku Saksholm 044 4691 601

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs
lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.