Etätyötä merimaisemissa Kalajoen Hiekkasärkillä

Tarvitsetko Kalajoella modernin työpisteen, johon on tarvittaessa helppo tulla? Tuntuuko, että joskus olisi hyvä päästä tuulettumaan oman konttorin nurkista ihmisten ilmoille – ja plussana vielä verkostoitumaan? Haluatko tehdä etätöitä monipuolisen matkailukeskuksen ytimessä, huikeiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksien äärellä?

Kalajoen Hiekkasärkkien upeisiin merimaisemiin on suunnitteilla nykyaikainen etätyöpiste ja asiantuntijoiden työskentely-yhteisö, työnimeltään Toimistohotelli. Etätyöpisteen tarkoituksena on tarjota uudenlainen työskentelymahdollisuus ja lisätä paikallisten yrittäjien verkostoitumista. Lisäksi tavoitteena on parantaa myös alueella matkailevien etätyömahdollisuuksia, koska moni suomalainen yhdistää nykyisin työn ja loman. Yhteinen tila tulisi samalla olemaan uusi tapahtumatila, jossa tuodaan vahvasti esille alueemme asiantuntijuutta ja osaamista.

Kutsumme sinut mukaan ideoimaan tulevaisuuden etätyötilaa maanantaina 21.5. klo 9.30-11.00 Santa’s Resort & Spa Hotel Saniin

Aamun aikana esittelemme suunnitelmia etätyötilasta ja sen mahdollisuuksista. Kahvittelun lomassa toivomme erityisesti kuulevamme sinun ajatuksiasi, toiveitasi ja ideoitasi yhteisöllisen tilan käyttöön liittyen. Tilaisuutta on alustamassa Crazy Town Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Mikko Markkanen. Toimistohotellin suunnittelu on osa Kalajoenseudun palveluliiketoiminnan kehittämishanketta.

Kutsu linkistä alta:

hiekkasarkat-oy_kutsu-etatyopiste

 

Tervetuloa!

Janne Anttila
Kalajoenseudun palveluliiketoiminnan kehittämishanke / Kalajoen Hiekkasärkät Oy
janne.anttila@hiekkasarkat.fi
044 5630 001

Ilmoittautumiset 16.5.2018 mennessä:
Tuula Peltomaa
tuula.peltomaa@hiekkasarkat.fi
044 5630 007