Etsimme esimiesosaajia Hyvinvointipalveluihin

Kalajoen kaupunki etsii 3 osastonhoitajaa ja apulaisosastonhoitajaa

Tarvitsemme lisää ESIMIESOSAAJIA iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme Kalajoelle

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

1. Osastonhoitajan virka, erityisryhmien asumispalvelut (ryhmäkodit Puistola ja Kalliokoti)
2. Osastonhoitajan virka, Salmenrannan palvelukeskus Merijärvi
3. Osastonhoitajan virka, kotihoito
4. Apulaisosastonhoitajan virka (uusi), kotihoito

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen koulutus sekä soveltuva hallinnon alan lisäkoulutus ja/tai kokemus esimiestyöstä.

Eduksi luemme pegasos-potilastieto- ja RAI -arviointijärjestelmän osaamisen. Hakijoilta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja muutosjohtajuutta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta, hyvää henkilöstöjohtamista ja jämäkkyyttä.

Esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Työnantaja järjestää uusille esimiehille johtamiskoulutuksen.

Virka 1, Erityisryhmien asumispalvelut koostuvat kahdesta erillisestä asumisyksiköstä, ryhmäkoti Puistolasta Kalajoella ja Kalliokodista Himangalla.
Virka 2, Tehostetun palveluasumisen yksikkö Salmenranta ja Merijärven kotihoito. Osa työpanoksesta suuntautuu myös asiakastyöhön ja sairaanhoidollisiin tehtäviin.
Virka 3, Kotihoidon palvelujen järjestäminen.
Virka 4, Himangan tiimivastuu, osastonhoitajan sijainen

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTes:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen.

Haku päättyy 3.9.2019 klo.15. Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Alustava haastattelupäivä 11.9.2019. Virkasuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.