Etsimme innovatiivista Tietohallintojohtajaa – hakuaikaa jatkettu 29.1.21 asti

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki on ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kehittänyt digitaalisia palveluja ja toimintatapoja sekä tiedolla johtamista kohti digikuntaa. Pitkäaikaisen tietohallintojohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme innovatiivista TIETOHALLINTOJOHTAJAA jatkamaan kaupunkikonsernimme digikehitystä.

Tietohallintojohtaja vastaa Kalajoen kaupungin tietohallintopalveluista ja ICT-arkkitehtuurista sekä hankittavista ICTpalveluista (Joki-ICT Oy) ja tukee kaupungin tietojärjestelmähankinnoissa. Lisäksi hän on tärkeässä roolissa kaupungin digitalisaation ja tiedolla johtamisen kehittämisessä. Tietohallintojohtaja toimii tulkkina kaupunkikonsernin ydintoimintojen ja digitaalisen kehityksen välillä ja osallistuu eri hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä palvelujen ja tytäryhtiöiden johdon kanssa. Lisäksi tietohallintojohtaja osallistuu alueelliseen tietohallinto- ja ICTyhteistyöhön.

Tietohallintopalvelut kuuluvat Kalajoen kaupungin hallintopalveluihin yleishallinnon, henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon lisäksi. Tietohallintojohtaja raportoi tehtävässä hallintopalveluiden palveluvastaavalle. Tietohallintojohtaja vastaa tietohallinnon (palvelualue) taloudesta sekä toiminnasta ja toimii yksikön esimiehenä kolmelle asiantuntijalle. Tietohallintojohtaja kuuluu kaupungin laajennettuun johtoryhmään.

Tehtävän kelpoisuusehdot:

 • tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
 • usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä (asiantuntija- tai johto)
 • kokemus esimiestehtävistä

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • vahvaa ymmärrystä digitalisten palveluiden käytöstä
 • tiedonhallintalain tuntemusta
 • hyvää näkemystä ICT:stä ja sen soveltamismahdollisuuksista
 • kehittämisorientaatiota ja oma-aloitteisuutta
 • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • hyvää suullista- ja kirjallista ilmaisukykyä suomen ja englannin kielellä
 • projektityöskentely- ja palvelunhallintaosaamista
 • monitoimittajaympäristön hallintaa

Lisäksi arvostamme tietovarastotekniikoiden ja Power Bi:n osaamista. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Halutessasi voit esittää palkkatoiveen. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 29.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa hallintopalveluiden palveluvastaava, talousjohtaja Pirjo Männistö, 044 4691 378

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.