Etsimme kaavoituspäällikköä – hakuaikaa jatkettu 23.10.20 saakka

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Haemme Kalajoen kaupungille

KAAVOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

rakentamaan menestystarinoita aikaansaavaan porukkaan ja vauhdittamaan yhden Suomen suosituimman matkailukeskuksen kehittymistä arktisen meren kansainväliseksi matkailukeskukseksi.

Miksi Kalajoki

Kalajoki on yksi länsirannikon menestyjistä ja tunnettu rohkeista strategisista valinnoista, jotka ovat mahdollistaneet kasvun. Suomen Yrittäjien arvioinneissa olemme kokoluokkamme parhaimmistoa yritysmyönteisyydessä, väestönkasvumme on vahvaa ja olemme onnistuneet auttamaan yrityksiä menestymään joustavilla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla. Kalajoella on yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista, joka kasvaa ja kehittyy. Kansainvälistyvän arktisen meren matkailukeskuksen luonnosta sekä monipuolisista ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista nauttivat myös paikalliset asukkaat. Meillä on mahdollisuus viettää elämänmittaista viiden tähden lomaa – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella meriluonto on läsnä ja arki sujuvaa. Kehittyvässä Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupungissa Kalajoella työllistymisen mahdollisuudet ovat erinomaiset.

Tehtävästä

Kaavoitupäällikkönä Kalajoella pääset käyttämään luovuuttasi ja ammattitaitoasi erityisellä tavalla. Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat strateginen maankäytön suunnittelu, yleis- ja asemakaavoitusprosessien hallinnointi, ohjaaminen ja suunnittelu, kaavoitustoimen johtaminen sekä kaavoitustoimintojen vaatima yhteistyö. Kaavoituspäällikkö toimii maankäyttö- ja rakennuslain 20 § edellyttämänä kunnan kaavoittajana.
Kaavoituspäällikön johtamassa maankäyttöpalveluiden yksikössä työskentelee 11 henkilöä. Kalajoen kaupungin maankäyttöpalvelut myy mittaus-, paikkatieto- ja aluearkkitehtipalvelua lähikuntiin. Aktiivisen kaavoitusotteen lisäksi Kalajoella on kumppanuussopimuksia arvostettujen suunnittelutoimistojen kanssa.
Matkailukeskuksen ansiosta kaavoittajan tehtäviin kuuluu poikkeuksellisen paljon luovuutta vaativia mielenkiintoisia kehittämistehtäviä ja työkavereiksesi saat aikaansaavan porukan, jolla on mahtava yhteishenki!

Mitä toivomme sinulta

Kaavoituspäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus yhdyskuntasuunnittelusta. Arvostamme dynaamista työskentelytapaa, aktiivista ja aikaansaavaa kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Avustamme tarvittaessa puolison työnhaussa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 23.10.2020 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Hakuaikaa jatkettu, aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon.

Lisätietoja:

Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308, johanna.ahola@eezy.fi
Kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, puh. 044 469 1200, jukka.puoskari@kalajoki.fi
Tekninen johtaja Marko Raiman, puh. 044 4691 213, marko.raiman@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.