Etsimme päiväkodin johtajaa

kolme henkilöä kiipeilytelineillä

PÄIVÄKODIN JOHTAJAN yksi (1) toistaiseksi voimassa oleva virka 1.12.2022 alkaen.

PÄIVÄKODIN JOHTAJAN yksi (1) toistaiseksi voimassa oleva virka 1.12.2022 alkaen.

Päiväkodin hallinnollisena johtajana vastaat Koskenrannan päiväkodin ja muun Raution alueen varhaiskasvatuksen pedagogiikan, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta. Toimit henkilöstön esimiehenä ja huolehdit työyhteisösi osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista sekä osallistut Kalajoen varhaiskasvatuksen kehittämiseen yhdessä varhaiskasvatuksen esimiestiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tutkinto sekä riittävä johtamistaito (varhaiskasvatuslaki 540/2018). Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Arvostamme kokemusta päiväkodin johtajan tehtävästä, kielitaitoa, vahvaa osaamista henkilöstön ja varhaiskasvatuksen sisältöjen johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetusalan henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Palkka 3199,09e.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 13.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, puh. 044 4691 263, elina.nygard@kalajoki.fi. Tiedustelut puhelimitse klo 10-11 välisenä aikana.

 

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Kalajoki on kokoaan kansainvälisempi ja täällä asuukin asukkaita yli 30 maasta ja pysyvästi ulkomailta muuttaneita asukkaita on yli 400. Työyhteisömme on vireä ja meillä hyvä positiivinen fiilis. Tervetuloa töihin Viiden tähden Kalajoelle!