Etsimme projektipäällikköä Rekryopo-hankkeeseen

Henkilöt neuvottelevat kahvipöydässä. Ilmapiiri on positiivinen.

Kalajoelle töihin? Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta ja vahvasta yrittäjyydestä. Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki ja on saavuttanut Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa
parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla.

Haemme Rekryopo – yritysten rekrytointiosaamisen kehittäminen -hankkeeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/YRITYSASIANTUNTIJAA

Hankkeen päätavoitteena on tukea, kehittää ja lisätä alueen yritysten rekrytointiosaamista, jotta yritykset löytävät tarvitsemaansa työvoimaa. Hankkeen avulla ohjataan ja neuvotaan yrityksiä käytännönläheisesti onnistuneeseen rekrytointiprosessiin, kartoitetaan yritysten työntekijätarpeita, piilotyöpaikkoja ja rekrytoinnin haasteita, autetaan tekemään työpaikat näkyväksi ja hyödyntämään erilaisia työllistämisen muotoja sekä kehittämään positiivista työnantajamielikuvaa ja työntekijöiden pitovoimaa. Työtehtäväsi painopisteitä ovat:

  • yritysten rekrytointitarpeiden selvittäminen ja piilotyöpaikkojen löytäminen
  • yritysten rekrytointiosaamisen kehittäminen
  • yritysten käytännönläheinen ohjaus ja neuvonta työllistämiseen liittyvissä asioissa
  • hankkeen projektipäällikön tehtävät (hallinnointi ja viestintä)

Työssäsi kontaktoit sujuvasti yrittäjiä ja liikut aktiivisesti yrityskentässä Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjäyhdistysten, rekrytointifirmojen ja muiden sidosryhmien kanssa. Tukea työhösi saat kaupungin yritys- ja työllisyyspalveluista. Hanke toteutetaan Kalajoen ja Ylivieskan kaupunkien yhteistyönä, joten työskentelet tiiviisti toisen projektityöntekijän kanssa hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi. Järjestätte alueella infoja, tietoiskuja, tapahtumia ja valmennuksia rekrytointiosaamisen kehittämiseksi yritysten ohjauksen ja neuvonnan lisäksi.

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, kokemusta työskentelystä yritysrajapinnassa, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kehittämis- ja ratkaisuhakuisuutta. Osaaminen työllisyyteen tai rekrytointeihin liittyvästä työstä luetaan eduksi. Lisäksi odotamme tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten viestintäkanavien tuntemusta. Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella. Pääset jakamaan asiantuntemustasi yrityskentällä ja siten auttamaan alueemme yrityksiä menestymään.

Työsuhde on määräaikainen 30.6.2025 saakka, työn aloitus voidaan sopia joustavasti. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Palkka: tehtäväkohtainen palkka hakijan aiemmasta työkokemuksesta ja osaamisesta riippuen 3.600 -3.900 €/kk + mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät

Hae tehtävään 10.9.2023 klo 21.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietojen antajat:

Työllisyyspäällikkö Paula Oja, paula.oja@kalajoki.fi, puh. 040 5732 443 ja elinkeinojohtaja Miia Himanka, miia.himanka@kalajoki.fi, puh. 044 4691 246.