Etsimme resurssiopettajaa lukioon

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin opetuspalvelut hakee

RESURSSIOPETTAJAA lukioon ajalle 1.12.2020 - 5.6.2021

Tehtävä koostuu monipuolisesta oppimisen tukemisesta esimerkiksi samanaikaisopettajuuden, tukiopetuksen, ohjauksen tai yksityisopetuksen muodossa.

Tehtävässä edellytetään hyvää pedagogista osaamista, yhteistyötaitoja, kyvykkyyttä toimia samanaikaisopettajana aineenopettajan kanssa sekä joustavuutta erilaisten oppijoiden kanssa työskentelyssä. Tehtävässä edellytetään myös osaamista tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä.

Hakijalta vaaditaan joko erityisopettajan pätevyys tai pätevyys opettaa jotain lukion oppiainetta. Eduksi katsotaan, jos hänellä on pätevyys opettaa vähintään yhtä seuraavista aineista: Matematiikka, äidinkieli, ruotsi tai englanti.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkka OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3kk koeaikaa.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 8.11.2020 klo 12.00.

Lisätietoja antaa Kalajoen lukion rehtori Lena Segler-Heikkilä, puh. 044-4691 236, lena.segler-heikkila@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.