Etsimme sairaanhoitajaa kotisairaalaan

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Kalajoen ja Merijärven alueen kotisairaala on käynnistynyt vuonna 2022. Yksikkö tarjoaa kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa vaihtoehtona osastohoidolle. Kotisairaalan työhön kuuluu mm. suonensisäiset antibioottihoidot ja leikkausten jälkeiset vaativat haavanhoidot sekä saattohoito.

Kalajoen kaupungin sosiaali- ja teveyspalvelut hakee nyt SAIRAANHOITAJAA KOTISAIRAALAAN

Kotisairaala toimii kahdessa vuorossa ma-su klo 7-22. Toimitilat sijoittuu vuodeosaston läheisyyteen ja yhteistyö vuodeosaston kanssa on tiivistä mm. lähiesimies- ja lääkärityön osalta.

Tarvitsemme kotisairaalan tiimiin sairaanhoitajaa ja toivomme, että sinulla on vahva kliininen osaaminen ja mielellään kokemusta kotisairaalatoiminnasta tai kotiin annettavista palveluista. Kotisairaalatyössä on hyötyä itsenäisistä päätöksentekotaidoista, muutosjoustavuudesta ja hyvistä yhteistyötaidoista. Mahdollisesta aluetuntemuksesta on hyötyä tehtävässä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Hakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa edellytetään voimassa olevaa ajolupaa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kalajoella sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävääsi ja autetaan tarvittaessa kodin löytymisessä. Kaupunki tarjoaa henkilöstölleen laajat mahdollisuudet vapaa-ajan henkilöstöetuuksien käyttöön.

Lähetä työhakemus ja CV sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 12.4.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Laura Koutonen p. 044 4691 544 tai hoitotyön palvelupäällikkö Anne Palokangas p. 040 1319 517.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.