ETSIMME SIVISTYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAA

Viiden tähden Kalajoki on yksi kokoluokkansa menestyneimpiä kaupunkeja. Olemme Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki. Yrittäjyys Kalajoella on valtakunnan kärkeä, meillä on tekemisen meininki ja tarvitsemme jatkuvasti uusia toimijoita jakamaan ja edelleen kehittämään menestystarinaamme. Merellisen matkailukeskuksen myötä Kalajoki lifestylestä on muodostumasta käsite. Ihmiset haluavat tulla meille lomalle ja ilahduttavan monet päättävät jäädä pidemmäksikin aikaa.

Seuraava vahva panostuksemme kohde on toisen asteen koulutuksen edelleen kehittäminen ja eri toimijoiden kokoaminen Kalajoki Kampuksen alle.

Haemme nyt SIVISTYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAA vauhdittamaan tätä kehitystä ja johtamaan jo valmiiksi laadukasta sivistys- ja hyvinvointipalvelujen kokonaisuutta.

Sivistys- ja hyvinvointijohtajan tehtävänä on toimia opetuspalveluiden, varhaiskasvatuksen ja Kalajoki Akatemian (kulttuuri- liikunta- ja vapaa-aikapalvelut) esimiehenä sekä vastata näiden toiminnasta, taloudesta, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Tehtävään kuuluvat myös sivistys- ja hyvinvointilautakunnan esittelijän tehtävät.

Varhaiskasvatuspalveluilla ja Kalajoki Akatemialla on omat palvelualuejohtajansa. Opetuspalveluiden palvelualuejohtajan tehtävä kuuluu sivistys- ja hyvinvointijohtajan tehtävään ja hän toimii rehtoreiden ja koulunjohtajien lähiesimiehenä. Mikäli tehtävään valittavalla on rehtorin pätevyys, voi tehtävään kuulua myös kansalaisopiston rehtorin tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aiempi kokemus johtamistehtävistä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä strategista ja tavoitehakuista ajattelua sekä toimialan laajaa tuntemusta. Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää näyttöjä tuloksellisesta johtamistyöstä sekä aktiivista työotetta ja kykyä hallita laajaa työnkuvaa. Innostava ja kehittävä johtamisote, vahva taloudellinen osaaminen sekä hyvät yhteistyötaidot ja laajat verkostot ovat tehtävässä ensiarvoisen tärkeitä. Perehtyneisyys kunnallishallintoon on eduksi tehtävän hoitamisessa. Tervetuloa tuomaan siihen oma intosi ja osaamisesi!

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Voit esittää palkkatoiveen. Virka alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta 31.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, 044 4691 200 ja hallintojohtaja Anette Törmänen-Lindqvist, 044 4691 324.