Etsimme taloussihteeriä

Kalajoen kaupungin hallintopalvelut tarjoavat konsernipalveluina toimisto- henkilöstö- ja taloushallinnon palveluista niin kaupungin omille palveluille kuin tytäryhtiöille. Konsernipalveluiden yhä laajentuessa etsimme joukkoomme TALOUSSIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää toimisto- ja taloushallinnon tehtäviä. Työskentelet työparina, jolloin varmistamme jatkuvuutta ja tehtävien laajaa hallintaa. Tehtävänkuvaan kuuluvat mm. teknisten palveluiden erilaisia toimisto- ja taloustehtäviä, mm. työmaiden ja urakoiden ylläpitoa, laskujen käsittelyä, verottajailmoituksiaKalajoen Lämpö Oy:n uuden asiakas- ja laskutusjärjestelmän käyttöönotto sekä Kalajoen Lämpö Oy:n asiakaspalvelua ja asiakaslaskutusta. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan tehtävänkuvaa voidaan muokata. Käytössämme on sähköiset prosessit ja työvälineet.

Sinulla on kokemusta monipuolisista talouden tehtävistä ja järjestelmistä, olet aikaansaava, vuorovaikutuskykyinen ja tarkka. Ennen kaikkea olet moniosaaja ja hallitset kokonaisuuksia. Lisäksi arvostamme tahtoa ja kykyä kehittyä ja kehittää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammattitutkinto.

Tarjoamme mukavan työympäristön, monipuolisen tehtävän sekä ammattilaisista koostuvan tiimin tuen.

Kaupunki tukee työntekijöiden työhyvinvointia laajalla ja monipuolisella henkilöstöetuustarjonnalla. Meillä on käytössä työsuhdepolkupyöräetu.

Työ alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n perusteella.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveen.

Haku päättyy 10.9.2023 klo 23.59 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Pirjo Männistö, pirjo.mannisto@kalajoki.fi, 044 4691 378.