ETSIMME YRITYSASIANTUNTIJAA

yritysneuvoja työssä

Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta yrittäjyydestä. Kalajoki on viihtyisä asuinpaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä turvallisen ja luonnonkauniin elinympäristön. Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on saavuttanut viimeisimmissä Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla. Yhteistyö paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa on aktiivista ja vahvaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen YRITYSASIANTUNTIJAA Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen

Työssäsi vastaat erilaisten yrityspalveluiden tuottamisesta Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven alueella toimiville yrityksille. Tuet paikallisia toimijoita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa monipuolisen liiketoimintaosaamisesi avulla. Työnkuvaasi kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia:

  • alkavien yrittäjien neuvonta
  • työllistävien yritysten palvelut
  • yritysten omistajanvaihdosten ja yritysjärjestelyiden edistäminen
  • yritysten investointi- ja kehittämishankkeiden rahoitus
  • yrityspalveluiden tuotteistaminen ja jatkuva kehittäminen

Sinulla on monipuolinen yritys-/elinkeinotoiminnan asiantuntemus ja olet luonteeltasi ratkaisuhakuinen. Olet työllesi omistautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat ohjata yrityksiä pitkäjänteiseen ja johdonmukaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnistat yritysten kehittämistarpeita ja löydät niihin ratkaisuja. Työskentelet sujuvasti englanniksi.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella. Pääset jakamaan asiantuntemustasi yrityskentällä ja siten auttamaan alueemme yrityksiä menestymään. Liityt mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen työyhteisöön. Autamme toisiamme onnistumaan ja jaamme osaamistamme asiakkaidemme eduksi. Arvostamme myös vapaa-aikaa tärkeänä osana oman hyvinvointimme kehittämistä.

Työsuhde alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaikaa jatkettu 18.8.2022 klo 16.00 saakka. Hae tehtävää www.kuntarekry.fi kautta. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Alustavat haastattelupäivät ovat 22.8 klo 11-13 ja 23.8 klo 8-10.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin Johanna Ahola (tavoitettavissa 28.6.-8.7.2022 ja 8.8.2022 alkaen), johanna.ahola@eezy.fi, puh. 0400 739 308 ja Joni Juusola (25.7.2022 saakka), joni.juusola@eezy.fi, puh. 050 566 7391.