Etsimme yrityspalvelupäällikköä

Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on saavuttanut viimeisimmissä Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla. Yhteistyö paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa on aktiivista ja vahvaa.

Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta ja vahvasta yrittäjyydestä. Kalajoki on viihtyisä asuinpaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä turvallisen ja luonnonkauniin elinympäristön.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen YRITYSPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi vastaat erilaisten yrityspalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven alueella toimiville yrityksille. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjäyhdistysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Työtehtävän painopisteitä ovat:

  • yritysten investointi- ja kehittämishankkeiden edistäminen
  • eri rahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen ja rahoitusten hakemiseen liittyvät palvelut
  • yritysten omistajanvaihdosten ja yritysjärjestelyiden edistäminen
  • yritysten sijoittumispalvelut

Edellytämme hakijalta monipuolista yritystoiminnan asiantuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ratkaisuhakuisuutta. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella. Pääset jakamaan asiantuntemustasi yrityskentällä ja siten auttamaan alueemme yrityksiä menestymään. Liityt mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen yrityspalvelujen työtiimiin. Autamme toisiamme onnistumaan ja jaamme osaamistamme asiakkaidemme eduksi.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2023. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka hakijan aiemmasta työkokemuksesta riippuen asettuu välille 3.800 – 4.500 €/kk + mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin Johanna Ahola, johanna.ahola@eezy.fi, puh. 0400 739 308 ja Kalajoen elinkeinojohtaja Miia Himanka, miia.himanka@kalajoki.fi, puh. 044 4691 246.

Hae tehtävään 15.1.2023 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Haastatteluun kutsuttavien alustava haastattelupäivä on 18.1.2023.