Etsivälle nuorisotyöntekijälle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Työnkuvaan kuuluu etsivä nuorisotyö Kalajoella sekä Merijärvellä.

Kalajoen kaupunki hakee

ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ Jelppiverkon nuorten aktivointipalveluun.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (ehtona opetus-ja kulttuuriministeriön avustus etsivään nuorisotyöhön)

Työnkuvaan kuuluu etsivä nuorisotyö Kalajoella sekä Merijärvellä. Toimit osana alueellista Jelppi-verkkoa.

Jelppiverkko- nuorten aktivointipalvelu on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja kuntien yhteistyössä järjestämää kohdennettua nuorisotyötä- seinätön nuorten palvelu. Jelppiverkko toimii kahdeksan kunnan alueella (Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen, Reisjärvi, Sievi ja Ylivieska) Asiakkaat ovat 15- 28-vuotiaita nuoria. Palvelun tavoitteena on yksilöllisten tuki-, ohjaus- ja neuvontapalveluiden avulla nuorten saattaminen hänen tarvitsemiinsa palveluihin. Palvelu on nuorille vapaaehtoista ja maksutonta. Jelppiverkossa työskentelee asiakaspalvelutehtävissä yksilövalmentajia ja etsiviä nuorisotyöntekijöitä. Koordinaattori hoitaa hallinnointiin ja palvelun kehittämiseen liittyvät tehtävät. Palvelun hallinnoijana toimii Oulaisten kaupunki.

Edellytämme tehtävään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa nuoriso-, sosiaalialalta tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi edellytämme kokemusta haasteellisessa tilanteessa olevan nuoren kohtaamisesta ja ohjaamisesta. Työ on itsenäistä ja vaatii joustavaa työotetta. Työn suorittamisessa on oman auton käyttäminen välttämätöntä.

Ennen työn aloittamista on valitun esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden (6) koeaikaa. Työ alkaa 3.8.2020.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 30.4.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä.

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Anita Ohtamaa, puh 044 4691 874, anita.ohtamaa@kalajoki.fi tai Jelppiverkon koordinaattori Ulla Löytynoja, 044 4793 260, ulla.loytynoja@jelppiverkko.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Anita Ohtamaa, puh 044 4691 874, anita.ohtamaa@kalajoki.fi tai Jelppiverkon koordinaattori Ulla Löytynoja, 044 4793 260, ulla.loytynoja@jelppiverkko.fi
www.kalajoki.