Ajankohtaiset

Näytä lisää

Alta löydät kaikki Kalajoen tapahtumat, jotka ovat ilmoitettu Tapahtumien Keski-Pohjanmaa tapahtumakalenteriin. Oman tapahtumasi saat listalle julkaisemalla sen Tapahtumien Keski-Pohjanmaa-verkkosivulla. Ohjeet tapahtuman julkaisuun löydät sivulta.

Kalajoen kaupungin tarjouskilpailut julkaistaan Cloudian tarjouspalvelussa. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näet ilman kirjautumista, mutta tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.

Jos et näe alla listausta, tarjouspyyntöjä ei tällä hetkellä ole.

Kaikki Kalajoella avoinna olevat työpaikat löydät Työmarkkinatorilta.

Kampanja-aika 15.4.- 31.5.2024

Miljoona roskapussia 2024

Kaupunki tarjoaa kampanjaan mukaan lähteville seuroille, järjestöille, työyhteisöille ja koululuokille jätesäkkejä roskien keräämistä varten kaupungin yleisiltä alueilta (puistot, ranta-alueet yms.).

Lisätietoa osallistumisesta
1.6.2023-31.12.2025

Marinan toisen vaiheen edistyminen

Kyseessä on matkailun toimintaympäristön kehittämiseen keskittyvä hanke, jonka avulla mahdollistetaan Perämeren ja Merenkurkun arktisen rannikon merellisen matkailun ja palveluliiketoiminnan kehittäminen sekä Kalajoen Marinan vierasvenesatamaan liittyvän alueen infrastruktuurin toteuttaminen.

Lue lisää Marinan edistymisestä!
Kuuntele