FressiTV:n livejumpat ja Kalajoki Akatemian liikuntapalveluja

FressiTV:n ryhmäliikuntatunnit nähtävissä FressiTV:n sivuilla.

FressiTV:n ryhmäliikuntatunnit / livejumpat seurattavissa osoitteessa: https://www.fressi.fi/fressitv/?utm_source=etusivu

 

FressiTV on aloittanut veloituksettomat, suomenkieliset lähetykset LIVE-ryhmäliikuntatunneilla, joiden avulla voit treenata Fressin ammattilaisten ohjauksessa missä vain.

 

 

Tule mukaan liikuntavartille!

Tulevan kuukauden ajan Kalajoen Urheiluakatemia lähettää joka arkipäivä vartin mittaisen live-videoinnin liikuntatuokiosta, jonka voit toteuttaa omassa kodissasi tai ulkona turvallisesti myös koronaepidemian aikana.

Liikuntavartti lähetetään joka arkipäivä klo 11.00-11.15 Livekuvakset.fi sivuston kautta sekä Kalajoen kaupungin Facebook-sivuilla, jossa tallenteet ovat myös myöhemmin katsottavissa.

Liikuntavartin sisällöistä vastaavat liikunnanohjaajat Jaana Liias ja Hanne-Mari Brax. Päivittäin vaihtuvissa kohderyhmissä ja teemoissa on huomioitu kehon monipuolisen hyvinvoinnin vaaliminen mielekkäällä liikunnalla, jota voidaan turvallisesti toteuttaa kotioloissa ja lähiympäristössä. Annamme myös vinkkejä Kalajokisista liikuntapaikoista. Huomioithan ulkona liikkuessa koronan vuoksi turvaetäisyydet kanssaliikkujiin!

Maanantain 30.3. live-videossa liikunnanohjaaja Jaana Liias antaa vinkkejä kotijumppaan käyvistä kotoa löytyvistä välineistä, ja niiden tuunaamisesta harjoitusvälineiksi sekä esimerkkiharjoitteita.

Alkavan viikon sisällöt, ohjaajat ja kohderyhmät ovat:
Ma 30.3. DIY-jumppavälineet / Jaana Liias / seniorit
Ti 31.3. Villasukkajumppa / Hanne-Mari Brax & Tomi Gronoff / aktiivikuntoilijat
Ke 1.4. Tuolijumppa / Jaana Liias / seniorit
To 2.4. Kuntopiiri / Hanne-Mari Brax & Tomi Gronoff / urheilijat
Pe 3.4. Kalle kuutin taukojumppa / Jaana Liias / perhe

Viikko-ohjelmat julkaistaan Kalajoen Urheiluakatemian sivuilla sekä kaupungin Facebook-sivuilla. LIIKUNTAVARTTI live-videotuokiot ovat osa Meriluonto liikunnan lähteenä -hanketta, jota Aluehallintoviraston tukee.

 

Lisäksi tarjolla on liikuntaneuvontaa.

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa, jonka avulla kaikenikäisiä kuntalaisia ohjataan aloittamaan liikkuminen turvallisesti ja terveyden kannalta järkevällä tavalla. Asiakkaalle kerrotaan alueen liikuntamahdollisuuksista ja tavoitteena on saada hyvä mieli ja lisää energiaa arkeen sekä luoda edellytyksiä liikunnallisesti aktiiviselle elämäntavalle.
  • Liikuntaneuvoja voi suunnitella henkilökohtaisia kotijumppaohjelmia
  • Antaa neuvoja ja vinkkejä ravintoon ja ruokavalioon liittyen
  • Vinkkejä ja apua uneen ja nukahtamiseen
  • Keinoja stressinhallintaan ja palautumiseen
Liikuntaneuvoja tavoittetavissa keskiviikkoisin puhelinaikana klo 12.00 – 14.00 tai ottamalla yhteyttä (soittamalla niin soitan takaisin, lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostin) niin sovitaan soittoaika tai keskustellaan viestein.

Lisätietoja

Tuomas Huovila
Liikuntaneuvoja
Kalajoki Akatemia
tuomas.huovila@kalajoki.fi

puh. 044 4691 129