Haemme: Kunnossapitoinsinööriä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Haemme joukkoomme tilapalveluihin KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ.

Tehtävässä vastaat kaupungin kiinteistöjen yllä- ja kunnossapidosta, sekä erikseen sovittavista investoinneista. Huolehdit vastuualueesi hallinnosta, taloudesta, sopimuksista ja kilpailutuksesta. Toimit myös vastuualueesi esimiehenä. Työhösi sisältyy oleellisesti yhteistyötä kaupungin eri hallintokuntien ja palveluntarjoajien kanssa. Meillä on käytössä Haahtelan kiinteistötietojärjestelmä ja huoltokirja.

Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto (teknikko), lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta, toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova, kehitysmyönteinen, tuot myös uusia ideoita toimialueellesi.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 30.11.2020 klo 16:00 mennessä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja virasta antaa talonrakennuspäällikkö Rauli Mäkitalo, rauli.makitalo@kalajoki.fi, 044 4691 232 tai tekninen johtaja Marko Raiman, marko.raiman@kalajoki.fi, 044 4691 213

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.