Haemme psykiatria, geriatria ja terveyskeskuslääkäriä

Kalajoki kyltti ja takana punertava auringonlasku ja rantamaisema

Viiden tähden Kalajoella on haettavana seuraavat virat:

Psykiatri, geriatri ja terveyskeskuslääkäri

Kalajoki on elinvoimainen 12.400 asukkaan merenrantakaupunki, jossa asumisen laatua lisäävät hyvät julkiset ja yksityiset palvelut. Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana seuraavat virat:

Psykiatrin virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta psykiatrin työstä kehitysmyönteisessä työyhteisössä? Haluamme uusien virkojen myötä vahvistaa alueemme lähipalveluita. Tarjolla on nuoriso- ja aikuispsykiatriaan painottuvaa työtä sopivankokoisessa, innovatiivisessa työyhteisössämme. Haluamme painottaa toimintaamme varhaiseen tukeen ja ennaltaehkäisyyn, ylläpitää ja kehittää osaamistamme ja toimintatapojamme.

Hakijassa arvostamme psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa ja monialaista osaamista psykiatrian alalta, yhteistyökykyä, joustavuutta ja mielenkiintoa työn kehittämiseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita vuoden määräajaksi myös erikoistuva lääkäri tai terveyskeskuslääkäri. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Linkki Kuntarekryyn.

Geriatrin virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta geriatrin työstä kehitysmyönteisessä työympäristössä? Tarjolla on työparityötä kokeneen muistihoitajan kanssa sekä moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon vanhusten hoitoon osallistuvan henkilöstön kanssa. Haluamme vahvistaa ja kehittää lähipalvelujamme ja tarjota alueemme väestölle laadukasta, vaikuttavaa ja oikea-aikaista apua.

Hakijassa arvostamme geriatrian erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta vanhuslääketieteeseen erikoistumiseen ja monialaista työkokemusta vanhuslääketieteen alalta. Pidämme tärkeänä joustavuutta, yhteistyökykyä ja mielenkiintoa työn ja toimintatapojen kehittämiseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on geriatrian erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita vuoden määräajaksi myös erikoistuva lääkäri tai terveyskeskuslääkäri. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Linkki Kuntarekryyn.

Terveyskeskuslääkärin virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Vahvistamme lähipalvelujamme uusien virkojen avulla. Haluamme tarjota asiantuntevaa ja monipuolista perusterveydenhuollon osaamista alueemme väestölle. Tavoitteenamme on painottaa oikea-aikaista avun tarjoamista ja ennaltaehkäisevää työtä. Olemme kiinnostuneita työmme kehittämisestä ja haluamme ylläpitää osaamistamme. Olemme myös koulutusterveyskeskus ja olemme kehittäneet nuorten kollegojen ohjausta ja tukea merkittävästi viime vuosina. Meillä on oma suun terveydenhuolto, röntgen ja laboratorio, sekä 26 akuuttipaikkaa sisältävä vuodeosasto. Työtilat ovat modernit, ja uusia toimitiloja ollaan rakentamassa.

Hakijassa arvostamme innostusta työhömme, joustavuutta, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, kiinnostus erikoistua yleislääketieteeseen tai hyvä kokemus terveyskeskuslääkärin työstä.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Linkki Kuntarekryyn.

Haku ja lisätiedot

Virkoihin valittujen tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemukset virkoihin tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 23.10.2020 klo. 15.00 mennessä. Haastatteluihin kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme elämänläheistä ja vaihtelevaa arkityötä sopivankokoisessa työyhteisössä kolmessa toimipisteessämme. Tarvittaessa tuemme puolison työnhaussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat Mervi Manninen, terveyskeskuslääkäri, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.