Haetaan joukkoliikennesuunnittelijaa

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Tulevaisuuden älykkään joukkoliikenteen esiselvityshanke, Pohjois-Pohjanmaan eteläisen rannikkoalueen kunnat (Kalajoki, Ylivieska, Pyhäjoki, Merijärvi, Alavieska, Siikajoki, Raahe, Oulainen) etsivät työntekijää Akke-rahoitteiseen hankkeeseen.

Raahen kaupunki / Raahen seudun kehitys hakee Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (Akke) -rahoitteiseen Tulevaisuuden älykkään joukkoliikenteen esiselvitys-hankkeeseen määräaikaista joukkoliikennesuunnittelijaa. Joukkoliikennesuunnittelija toimii samalla hankkeen projektikoordinaattorina. Hankkeen kuluessa selvitetään mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Hakijalta edellytetään:

– Kokemusta joukkoliikenteen suunnittelusta
– Digitaalisten joukkoliikenneratkaisujen ja -työkalujen tuntemusta
– Innovatiivista työotetta
– Soveltuvaa koulutusta
– Matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Arvostamme lisäksi:

– Hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
– Asiakaspalvelu-, markkinointi- ja viestintäosaamista
– Projektinhallintakokemusta
– Englanninkielen taitoa

Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan hankkeen yhteistyöverkoston toimijoiden kesken ja haastattelussa voi olla mukana Raahen, Siikajoen, Pyhäjoen, Oulaisten, Kalajoen, Merijärven, Alavieskan ja Ylivieskan edustajia.

Hankkeen toteutusaika on 15.1.2021-15.7.2021. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Etätyöt

Työtehtäviä on mahdollista suorittaa joustavasti etätyönä.

Joukkoliikenneyhteistyötä on tarkoitus jatkaa esiselvityshankkeen jälkeen. Hankkeen kuluessa selvitetään mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Työpaikan osoite Rantakatu 5 D, 2. krs, 92100 Raahe

Palkkaus: Pyydetään palkkatoivomus

Työtehtävä alkaa 15.1.2021 tai sopimuksen mukaan
Työtehtävä päättyy: 15.7.2021

Työaika yleistyöaika 38,25h/vko

Määräaikaisuuden peruste: Hankerahoitus

Haku päättyy 18.12.2020 klo 23:59

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi/

Kirjalliset hakemukset referensseineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 18.12.2020 mennessä osoitteeseen Raahen seudun kehitys, Rantakatu 5 D, 2.krs, 92100 Raahe. Kuoreen merkintä Joukkoliikennesuunnittelija.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen, 040 135 6750, pasi.pitkanen@raahe.fi. Katso myös www.raahenseudunkehitys.fi.

Tulevaisuuden älykkään joukkoliikenteen esiselvityshanke

Pohjois-Pohjanmaan eteläisen rannikkoalueen kunnat (Kalajoki, Ylivieska, Pyhäjoki, Merijärvi, Alavieska, Siikajoki, Raahe, Oulainen) tekevät merkittävää yhteistyötä eri toimialoilla. Alue muodostaa asiointi- ja työssäkäyntialueen. Alueelle on suuntautumassa useita merkittäviä investointeja, jotka lisäävät kuntien välistä pendelöintiä. Suomi on siirtymässä kohti vähähiilistä ja hiilineutraalia yhteiskuntaa. Älykkään joukkoliikenteen kehittäminen on osa tätä välttämätöntä prosessia.

Hankealueen kuntien välinen joukkoliikenne on tällä hetkellä vähäistä ja tulevien investointien toteuduttua riittämätöntä. Hankealueen kuntien joukkoliikennetyöryhmä on todennut, että alueen joukkoliikenteen kehittäminen tulee käynnistää välittömästi. AKKE-hankkeella tullaan kartoit-tamaan yhteisen joukkoliikenteen tulevaisuuden tarpeet ja luomaan selkeä etenemismalli määrittelyineen ja spekseineen yhteisen joukkoliikenteen toteuttamiseksi älykkäällä, kustannustehokkaalla ja ilmastoystävällisellä tavalla. Hankkeen työ toimii pohjana tulevalle kilpailutukselle.

Raahen seudun kehitys kehittää ja valvoo Raahen seutukunnan etuja ja tarjoaa yritysneuvontaa yhteistyössä seudun kuntien luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja projektihenkilöstön, yritysten ja lukuisten muiden tahojen kanssa. Raahen seudun kehityksen toiminnan pääasiallisina rahoittajina ovat Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat.